Bulvár

A misén alvó Novák Katalin, a bepissantó Szegedi Fecsó és Bodrogi Gyula unokájának nagy pillanata – íme 2022 legnézettebb videói

rtl.hurtl.hu

2022. december 31. 18:46

Legyen szó szórakoztató műsorról, bulvárhírről vagy közéleti témáról, az rtl.hu látogatóinak érdeklődési köre is legalább annyira széles spektrumon mozog, mint a hírportálunkon megtalálható témák. Az év végén összegyűjtöttük azokat a videókat, amiket a legtöbben néztek meg a 2022-es évben. Íme a tízes toplista!

10. Ők a ValóVilág új évadának első beköltözői – határozottak, hisztisek és a nyereményért jöttek

November 20-án kezdetét vette a ValóVilág 11. évada, így néhány embernek egy időre megváltozott a vezetékneve: Nagyok és Kovácsok helyett újra itt vannak a VV-k, úgy mint VV Reni, VV Ákos, VV Bibi vagy éppen VV Sajti. A beköltöző show első nyolc villalakóját először a Fókusz Pluszban láthatták a nézők, akik úgy tűnik, hogy izgatottan várták az új széria játékosait, mert ez a videó lett a tizedik legnézettebb az évben.

9. Megtaláltuk az Embert, aki nem személy, és nem igazolja magát a Magyarország nevű cég szolgáinak

A Fókusz stábja megpróbálta kideríteni, hogy az interneten terjedő rendőri igazoltatós videó szereplői vajon miért álltak ellen az intézkedésnek, és miért mondták azt, hogy ők emberek, nem személyek. A stáb ottjártakor Lukács Tibor ismét minden mozzanatot dokumentált, csak úgy, mint a balul sikerült közúti ellenőrzés során Balatonszemesen. Kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni, csupán egyetlen nyilatkozatot tett.

8. „Oxigénhiányosan születtem” – az X-Faktor 17 éves versenyzőjének produkciójától ledöbbent az egész stúdió

Az X-Faktor 2022-es évadában feltűnt Boros Marcell azonnal belopta magát a nézők szívébe. A 17 éves fiú számára a zene a menekülést jelentette, hiszen a betegsége miatt világéletében kirekesztettnek érezte magát.

Azt érzem, hogy nem tartozom sehová

– vallotta be a versenyző, aki többek között azért is érkezett a műsorba, hogy egy rendkívül fontos üzenetet adjon át a világnak:

Az életben mindenki egyenlőnek születik.

Megható produkcióját könnybe lábadt szemekkel hallgatták végig a mentorok.

7. Nagy Melanie, G.w.M felesége csak a Fókusznak mesélt az elválásról

A 2022-es évben a bulvársajtóban szinte egy olyan nap sem telt, amikor ne került volna terítékre Kulcsár Edina válása és új szerelme, G.w.M. A rappernek – akinek Varga Márk a valódi neve – két közös gyermeke van egykori feleségével, Nagy Melanie-val, január 3-án mégis bejelentették, hogy külön folytatják. Melanie idén januárban új munkahelyén, a Dikh Rádió stúdiójában adott interjút a Fókusznak. Így mesélt akkor a kialakult helyzetről:

6. Behányok, olyan szaguk van! – videón, ahogy egy villamosvezető kidobja hajléktalan utasait

Az egész országot bejárta az a nézői felvétel, amin a budapesti 19-es villamos vezetője megalázó hangnemben zavarta el a Bécsi út felé haladó szerelvényen utazó hajléktalan embereket. A villamos vezetője a szemtanú szerint rögtön agresszíven lépett fel, nem kérte őket szépen, hogy szálljanak le.

Járművezetőinktől minden esetben elvárjuk a kulturált, utasbarát munkavégzést

– írta a BKV az rtl.hu megkeresésére.

A 2022-ben kinevezett új köztársasági elnökről készült augusztus 20-i, szundikálásgyanús videó sokakat lázba hozott. Mint ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, idén elmaradt a Szent István-napi hagyományos Szent Jobb-körmenet Budapesten, az ünnepi szentmisét azonban megtartották a Szent István Bazilikában. Erre volt hivatalos Novák Katalin is. Az RTL stábjának felvételén látszik, hogy az államfő hosszú másodpercekre lehunyja a szemét, majd ismét kinyitja. Vajon csak a szemét pihentette? Vagy a pap prédikációját szerette volna a külvilágot kizárva minél nagyobb áhítattal hallgatni? Ha még nem látta, nézze meg a videót, és döntse el ön. Hogy pontosan mi történhetett, nem tudni, mindenesetre Novák Katalinnak hosszú napja volt.

4. Jelly olyan durván esett neki csapattársának, hogy azonnal kizárták a Mestercukrászból

Korábban még sohasem fordult elő olyan az édesszájú Konyhafőnök történetében, hogy kizárjanak egy versenyzőt. A zöld kötényes Jellynek azonban végleg el kellett búcsúznia a versenytől minősíthetetlen viselkedése miatt.

Vedd le a kötényedet, légy szíves, tedd le a pultra, és fáradjál ki! Vége! Ezt a stílust itt nem engeded meg!

– akadt ki az eseményeket a zsűripultból figyelő Juhos József a lányra, aki kis híján nekiment versenytársának. A történtek után Kata és Jelly is megszólalt, a velük készült interjút a nevükre kattintva tudja elolvasni.

3. Fördős Zé lefagyott, amikor a félmeztelen Krasznai Tündével kellett egy kádban fürdenie

Az idén 25. születésnapját ünneplő RTL visszaemlékező műsorában, Az RTL sztoriban számos régi felvétel került újra elő. Így történhetett, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi évadának egyik részlete is 2022 top videói közé került. A dzsungelben zajló valóságshow harmadik évadában a Konyhafőnök zsűritagja és az X-Faktor egykori versenyzője is feltűnt. A műsorban gyakran öntöttek pókokat és egyéb nyalánkságokat a játékosok fejére, Zének azonban mégsem ez okozta a legnagyobb kihívást, ő sokkal inkább Krasznai Tünde idomait látva fagyott le.

2. Szegedi Fecsó: Legénybúcsúról jöttem haza, és arra ébredtem, hogy kicsit bepissantottam

Vasvári Vivi exének meglepő kijelentése ezüstérmet érdemelt az rtl.hu nézői és olvasói szerint, legalábbis ami a videó nézettségét illeti. Szegedi Fecsó és szerelme, Bea a Fókusznak meséltek arról, hogy legtöbbször együtt kelnek és együtt fekszenek, majd szóba kerültek Fecsó idegesítő szokásai: a horkolás, az alvajárás és a fogcsikorgatás. Így derült ki, hogy a vállalkozó egyszer egy nagyobb mulatás következményeként még „be is pissantott”.

Minden férfi életében előfordul ez egyszer-kétszer, egy-két görbe este után

– magyarázkodott a férfi, mire párja csak ennyit mondott:

Na de minden hónapban?

1. „A tehetség ott van a genetikában” – Bodrogi Gyula unokájától lehidaltak az X-Faktor mentorai

A 2022-es év legnézettebb videója Bodrogi Enikő szereplése lett az X-Faktor válogatójában. A tehetségkutató idei évadában feltűnt 17 éves versenyző – a nemzet színésze, Bodrogi Gyula unokájának – produkciója után az egész stúdiónak leesett az álla. Enikő Labrinth világslágerével lopta be magát a mentorok szívébe, akik nem győztek áradozni a produkció után:

Büszke vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak Magyarországon

– lelkendezett Herceg Erika.

Íme az idén legtöbbet megtekintett rtl.hu-s videó:

#Bulvár#legnézettebb#2022#rtl.hu#top10#ma#Videó

Címlapról ajánljuk