Videó

Sebestyén Balázsék megőrülése, Szellő Istvánék odaszúrása és Herceg Erika rejtélyes bugyija – az év videói, 1. rész

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 18:49

A 2022-es év rengeteg vicces, megdöbbentő és drámai pillanatot tartogatott. Az év vége felé közeledve felelevenítettük, hogy mi minden történt az RTL-nél, és összeállítottuk a húsz legnézettebb videó toplistáját. Íme a 20. helyezettől a 10. helyezettig haladva a legtöbb megtekintést hozó rtl.hu-s videók sora.

20. Balázs és Jani önkívületi állapotba kerültek, amikor megtudták: valaki megnyomta a gombot!

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői az egyik adásban teljesen kikészültek a táborból érkezett hírtől. A korábban a Házasodna a gazdában is feltűnő Gergőnél ugyanis betelt a pohár, és megnyomta a gombot – amire nagy betűkkel volt ráírva, hogy „Ne nyomd meg!” Sebestyén Balázsék vicces reakciója és a táborlakók döbbenete rengeteg látogatónkat lésztette kattintásra.


19. Herceg Erika elárulta, hogy volt-e rajta bugyi az X-Faktor Élő show-ján

Sokakban felmerült a kérdés, hogy a tehetségkutató női mentorán volt-e bugyi a 2022-es első Élő show-n viselt rózsaszín, magasan felsliccelt estélyi alatt. Herceg Erika mindenkit elkápráztató ruhája nemcsak a nézőket csigázta fel, de Kamarás Norbit, az X-Stage műsorvezetőjét is, aki nem bírta ki, hogy ne kérdezzen rá a mindenkit foglalkoztató kérdésre:

Nincs is rajtad bugyi?

– kezdett bele Norbi. A válasz a videóban.

 

18. Felajánlja egyik szemét Gabriellának a testvére – a megvakított nő először mondta el, mi történt a tragikus estén

Lakatos Gabriellát volt barátja február elején puszta kézzel vakította meg. A 22 éves kemecsei nő bármit megtenne azért, hogy láthassa felnőni kislányát. Az édesanya legnagyobb támasza testvére, Róbert, aki kész felajánlani az egyik szemét Gabicának. Azért csak az egyiket, mert négygyerekes családapa, ő is szeretné látni felnőni a gyerekeit. A testvérpár bármit megtenne azért, hogy Gabriella újra láthasson, ezért is mondták el a Fókusznak a tragikus kapcsolat teljes történetét.


17. Törőcsik Dani barátnője kikészítette Sebestyén Balázst

Az idei Nyerő Páros második helyezettje Törőcsik Dani és párja, Bíró Bea lettek, akik a játékokban rendszerint a legjobbak között voltak. Így volt ez a home office-t imitáló feladatnál is, amiben az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja szinte minden kérdésre tudta a választ szerelmével kapcsolatban. Így derült ki az is, hogy ha Bea meglát egy pálmafát, azonnal odaszalad és megöleli. A lány teljesen felpörgött a sikerélménytől, gyermeki lelkesedésével pedig kiidegelte a műsorvezetőt:

Jézusmária! Semmi közös nincs bennünk…

– jegyezte meg Balázs, akinek minden az arcára volt írva.

Ajánló: Best of Bíró Bea – Törőcsik Dani barátnőjének legcukibb pillanatai egy videóban


16. „Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – a kieső versenyző kirohant a konyhából

A Konyhafőnök VIP idei évadának versenyzője, Somfai Péter a Középdöntő kapujában esett ki Fésűs Nellyvel szemben. Miután Fördős Zé közölte a szomorú hírt a párbajtőrvívóval, ő ahelyett, hogy levette volna a kötényét, sprintelni kezdett.

Amióta Konyhafőnök van, még nem volt soha senki, aki ezt meg merte volna csinálni

– kommentálta a váratlan eseményt Zé.

  
15. Nádai Anikót sokkolta Vera gazda döntése

A Házasodna a gazda műsorvezetőjét teljesen meglepték Vera szavai, miután a gazda közölte vele, hogy nem szeretné folytatni az ismerkedést Tamással.

Azért vagyok meglepődve, ne haragudj, mert teljesen és totálisan más hangulatban jöttem ide

– mondta Anikó, aki szerint a férjjelölt Tamás nagyon is biztos volt kettejük jövőjében, szemben Verával.


14. 110 milliós Ferrarival jár randizni, és szó szerint kifolyik a pénz Magyarország 37. leggazdagabb emberének szekrényéből

Jákob Zoltán körbevezette a Fókusz nézőit egymilliárdot érő otthonában. A gyerekkorában paprikaföldeken dolgozó üzletember megmutatta az autógyűjteményét is, és azt is elárulta, hogy milyen hölgyet képzel el maga mellé.

Amikor kezd pénzed lenni, akkor szereted számolni, utána már csak kiborul a szekrényből

– mondta Zoltán, akinek nagyjából 43,2 milliárd forint a becsült vagyona, és aki szerint csak addig hiszi azt az ember, hogy a pénz boldogít, amíg nincs pénze.

Hogyan él az, akinek semmi sem drága? Az idei év 14. legnézettebb videójából kiderül:


13. Forró hangulat alakult ki a takarók alatt a ValóVilág első estéjén

VV Reni már a beköltözés napján megragadta az alkalmat, hogy intim közelségbe kerüljön VV Barnával. Azonban nem ők voltak az egyetlen páros, akik egymásra találtak az első éjszakán.

Ment egy kicsi testi ismerkedés is

– mesélte a történteket Barna, aki azóta már VV Pirossal és VV Anitával is ágyba bújt.


12. Nem hagyták szó nélkül az RTL Híradó műsorvezetői a TV2 választási akcióját

Az RTL Híradó műsorvezetői reagáltak a másik országos kereskedelmi televízió kampányakciójára. A TV2 arcai – köztük Gönczi Gábor és Marsi Anikó hírolvasók – ugyanis videóban álltak ki és  mondták el egyenként, miért támogatják Orbán Viktort a választáson.  Erős Antónia és Szellő István az RTL választásra buzdító Persze, hogy szavazok című videósorozatára utalva szólaltak meg.

Újságíró vagyok, nem propagandista!

– mondta Szellő.


11. Ez volt az egyik legszexibb jelenet a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetében

A reality idei évadának negyedik helyezettje, Schumacher Vanda kifogyott a tiszta bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel-fehérneműkollekciót. Vanda ezután divatbemutatót is tartott, ahol megvillantotta idomait. Úgy tűnik, a ValóVilág műsorvezetőjének showja a nézők egyik kedvence lett.

 

#Videó#szellő istván#legnézettebb#erős antónia#videók#sebestyén balázs#2022#top20#nádai anikó#herceg erika#vadon jani#bíró bea#törőcsik dani#vera gazda#schumacher vanda

Címlapról ajánljuk