Reggeli

Bíró Bea: Azt csináltam, amit Dani mondott, mentem, mint egy állat, át a falon is

rtl.hurtl.hu

2022. október 20. 10:06

Az idei Nyerő Páros évad második helyezett párja Bíró Bea és Törőcsik Dani lett, akik nagyon komolyan nyomták végig az összes feladatot, és veszélyzóna nélkül kerültek be a legjobb 3 pár közé. Hogy mennyire voltak csalódottak a szavazás után, és hogy érezték magukat a játékok alatt, a Reggeliben mesélték el nekünk.

Bíró Bea és Törőcsik Dani kapcsolatát megerősítette a Nyerő Páros, bár Dani elismerte, hogy a forgatás vége felé már nehezen viselte az összezártságot. Művészemberként ugyanis nagyon nagy szüksége van az egyedüllétre.

Bea és Dani veszélyzóna nélkül került a top 3-ba, Bea éppen ezért nem volt csalódott a végeredmény miatt.

Nem viseltem rosszul, hogy másodikak lettünk. Addig a pontig, amíg rajtunk múlt az eredmény, mi mindent megtettünk. Kihoztuk magunkból a maximumot

– mondta.

A szavazás eredménye akkor meglepte őket. Dani elismerte, hogy szerettek volna nyerni, de az idő mindent megszépít és gratulált Megyeri Csilláéknak.

Bea leginkább a játékokat várta, a legizgalmasabb kihívás számára a bevásárlókocsis feladat volt, amiben Danit kellett tolnia, úgy, hogy semmit sem látott.

Nagy élmény volt, mert teljesen vakon kellett megbíznom az utasításaiban. Amit mond, azt csináltam, és mentem, mint egy állat, át a falon is

– idézte fel Bea.

Minél tovább voltak bent a játékban, annál jobban kapcsolódtak egymáshoz. Bár más habitusú emberek, az számukra is kiderült, hogy nagyon jól kiegészítik egymást.

#Reggeli#Videó#bíró bea#törőcsik dani#rtl#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk