Házasodna a gazda

Vera gazda reagált a negatív kommentekre: Nem várom a herceget fehér lovon, mert a sárga lovakat szeretem

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. szeptember 17. 8:10

A Házasodna a gazda gazdasszonyánál egyre több férfi próbálkozik be, de ő továbbra is két lábbal áll a földön, és a társkereső műsorban sem ájult el a bókoktól. Vera gazda az rtl.hu-nak adott interjújában arról is mesélt, milyen érzés volt visszanézni az adásokat, hogyan reagált a kritikus kommentekre, sőt a műsor jövendőbeli gazdáinak is adott pár tanácsot.

Milyen érzés volt megnézni az adásokat?

Tudtam magammal azonosulni, de a Krisszel töltött randimon még én is meglepődtem. Meglepő, hogy ilyen grimaszokat tudtam produkálni, de így sikerült. Viszont jó volt visszanézni, és az igazat megvallva a többi gazdát is jó volt látni.

Van kedvenc gazdád?

Nincs kifejezetten, mindenki más karakter. Szerintem Zsolt csúszdaparkozása egy nagyon jó randi volt, Alfonznak pedig az összes randija tetszett. A lányok csipkelődései és Bea megnyilvánulásai pedig felettébb szórakoztatóak voltak szerintem.

Mit szólsz ahhoz, hogy végül nem találtad meg az igazit?

A választottjaimmal nem tudtunk olyan dolgot elindítani, ami a műsor célja lett volna. Ennek ellenére újra belevágnék és ugyanolyan lelkes vagyok most is, miközben beszélünk róla. Amikor elindult a társkeresés – és ezt szerintem minden gazda nevében mondhatom –, kétesélyes volt a dolog. Benne volt ez a kimenetel is, ami velem történt. Úgy voltam vele, hogy a levelek alapján kiválasztott embereket szerettem volna a lehető legjobban megismerni, az pedig már egy más dolog, hogy sajnos nem volt meg a kémia egyikőjükkel sem.


A forgatás alatt nem tudhattad, hogy mik történnek a tanyán a távollétedben, és azt sem, hogy miket mondanak rólad az interjúkban. Az adást nézve mit gondolsz ezekről?

Kicsit meglepett, hogy a két Krisztián így összefeszült a távollétemben. Nem tudtam, hogy mi történik, és sajnálom, hogy így összekaptak. Remélem, hogy sikerült rendezniük ezeket az ellentéteket. Az interjúkban nagyon szép és kedves dolgokat nyilatkoztak rólam, de azért nem ájultam el ezektől a bókoktól. Úgy igazából nem ismertek meg, szóval kicsit túlzásnak és elrugaszkodottnak éreztem, bármennyire is kedvesek voltak. Tomi is mondta, hogy álomnőnek tart valami alapján, de lehet, hogy közben meg egy házisárkány vagyok (nevet). 

Hiába mondja el háromszor, hogy én vagyok álmai nője, ettől még nem tudtunk mélyebb és érzelmesebb témákról beszélni.


Milyen kommentekkel találkoztál?

Az ismerőseim néha küldenek vicces hozzászólásokat, de nem folyok bele egyikbe sem. Mindenki gondolja azt, amit szeretne. A nézők látnak valamit a tévében és az alapján reagálnak rá, hogy éppen mennyire frusztráltak, szomorúak vagy boldogok. Nekem nincs dolgom ezzel, és ugyanígy vagyok a pozitív hozzászólásokkal is. Két lábbal állok a földön, és ezektől sem lesz több önbizalmam.

Könnyebben megy az ismerkedés a műsor óta?

A lakóhelyem környékén sokan mosolyognak rám, vagy odajönnek hozzám a boltban, hogy nagyon drukkoltak nekem. Olvastam viszont valahol, hogy „ne várjam a herceget fehér lovon”, mert ilyen hozzáállással és stílussal sosem fogom megtalálni. 

Ezeknek a kommentelőknek csak annyit mondanék, hogy nem is szeretem a fehér lovakat, csak a sárgákat. 


Vannak olyan férfiak, akikkel régen beszélgettem, de a randiig sosem jutottunk el. Közülük írtak páran, hogy gratulálnak és hogy találkozunk-e.

És mit írtál vissza?

Hogy kedves vagy, de nem (nevet).

Elindult a jelentkezés a Házasodna a gazda következő évadára, milyen tanácsokkal látnád el azokat a gazdákat, akik jövőre szeretnék megtalálni a szerelmet a műsorban?

Vágjanak bele! Egy nagyon jó tapasztalat, az RTL stábja egy szuper csapat. A producerek, a szerkesztők és az operatőrök is nagybetűs emberek, végig jól éreztem magam mellettük. Ha tehetném, még egyszer belevágnék, mert ez tényleg egy olyan lehetőség, ami nem adatik meg kétszer az ember életében. Mindenki adjon magának egy esélyt, hogy megtalálja a szerelmet. Még ha nekem nem is sikerült, másoknak szuper lehetőség lehet arra, hogy egy életre szóló párkapcsolatot találjon. Vannak embert próbáló helyzetek, de bevállalósnak kell lenni, és akkor egy hatalmas önismereti tréning is lehet.

#Házasodna a gazda#vera gazda#gazdasszony#interjú#párkeresés#Krisz#társkereső#reality#rtl

Címlapról ajánljuk