Reggeli

Amíg G.w.M-mel volt, nem tudott a végzettségének megfelelő helyen dolgozni Nagy Melanie

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 8:59

Rádiózik, műsort vezet, fiataloknak tart motivációs beszélgetéseket, nem mellesleg pedig egyedülálló édesanya. Nagy Melanie életét egy egész ország figyelte miután G.w.M-mel véget ért a házassága, ő azonban megrázta magát, családjára és a karrierjére koncentrált és jelenleg is az önmegvalósítás felé tart.

Melanie mögött nagyon sűrű hetek állnak, most már kicsit szeretne visszavenni a tempóból és többet foglalkozna a gyerekeivel. Melanie-nak a rengeteg munka mellett egyedülálló anyukaként is helyt kell állnia, a legnagyobb támasza az édesanyja, aki mindenben segíti.

Közben a karrierje is szárnyal, nemrég hatalmas megtiszteltetés érte: meghívták Brüsszelbe, az Európai Parlementbe. Az I. Nemzetközi Roma Vállalkozói és Vezetői Fórumon vehettek részt, ahol műsorvezetőtársa, Minzari Alexandra beszédet is mondott. A beszélgetés egyik témája az volt, hogy mennyivel nehezebb roma nőként munkát vállalni.

Mindig nagyon karrierista nő voltam, kicsit talán feminista is, és ha ez a kettő párosul, az sokaknak nem szimpatikus

– mesélte Melanie, akinek bár a családja tradicionális oláh cigány család, mindig támogatták őt az önmegvalósításban.

Amikor viszont megismerkedett a gyerekei apjával, háttérbe szorultak valódi céljai és az önmegvalósítás.

Dolgoztam akkor is, de nem a végzettségemnek megfelelő munkát vállaltam,  a szépségiparban helyezkedtem el. Azt jobban elnézik, mintha a férfiak uralta politikai szférában, vagy a diplomata világban dolgoztam volna

– mondta.

Az elmúlt időszakban az ismerkedésre egyáltalán nem jutott ideje, de úgy érzi, ami késik, nem múlik.

#Reggeli#Videó#Bulvár#nagy melanie#Karrier#rtl

Címlapról ajánljuk