Bulvár

Erzsébet királynő megint kihagyja valamiből Harry herceget és Meghan Markle-t

rtl.hurtl.hu

2022. július 26. 13:12

A sussexi hercegi pár nem szerepel a balmorali vendéglistán, nem vesznek részt a királynő nyaralásán.

A The Sun állításával ellentétben – miszerint a sussexi herceg és hercegné is meghívást kapott gyermekeikkel a balmorali kastélyba, ahova II. Erzsébet nemrég visszavonult pihenni – egyetlen forrás sem erősítette meg, hogy Harry herceg és Meghan Markle is hivatalosak lennének a birtokra.

A Page Six értesülései szerint a pár az Egyesült Államokban marad a következő hetekben, mert készülnek Harry hamarosan polcokra kerülő életrajzi könyvének megjelenésére.  

Meghan és Harry legutóbb júniusban látták a királynőt, amikor a platinajubileum alkalmával az Egyesült Királyságba repültek. Kislányuk, Lilibeth ekkor találkozott először dédnagymamájával, II. Erzsébettel. Bár a sussexi hercegi pár ekkor nem volt hivatalos a Buckingham-palota erkélyére, a brit zászlós díszszemlén és a Szent Pál-székesegyházban tartott hálaadó istentiszteleten részt vehettek.

Meghan Markle-ék mégsem kaptak meghívót a királynő nyaralására
Meghan Markle és Harry herceg a platinajubileumi ünnepségen - Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Harryék londoni látogatásán Vilmos herceg a jelek szerint igyekezett végig távolságot tartani testvérétől – akárcsak Katalin hercegné és gyermekeik –, sőt a cambridge-i hercegi pár még a kis Lilibeth születésnapi buliján sem jelent meg.

A királynőt múlt héten Skóciában látták, így arra lehet következtetni, hogy megkezdte balmorali pihenését, amit a tervek szerint augusztusban és szeptemberben a családtagjai társaságában fog folytatni. A hírek szerint Vilmos, Katalin és gyermekeik: a 9 éves György, a 7 éves Sarolta és a 4 éves Lajos is vele tart.

Nyitókép: Michael M. Santiago / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#balmoral#királynő#ii. erzsébet#meghívó

Címlapról ajánljuk