Bulvár

Egy szájról olvasó szakember elárulta, mit mondott Meghan Markle a templomban

rtl.hurtl.hu

2022. június 6. 12:21

Minden szem rájuk szegeződött.

Meghan Markle sussexi hercegné és férje, Harry herceg visszafogottan viselkedtek a királynő platinajubileumán. A pár és a királyi család között az utóbbi években komoly feszültségek alakultak ki, miután Harry hercegék úgy döntöttek, hogy az Egyesült Államokban kezdenek új életet, majd egy kínos részletekben is bővelkedő interjút adtak Oprah Winfrey-nek. 

A pár pénteken részt vett azon a hálaadó istentiszteleten, amelyet a londoni Szent Pál-székesegyházban tartottak II. Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából. A szertartáson sokan árgus szemekkel figyelték, hogy viselkedik egymással a sussexi hercegi pár és a királyi család többi tagja. Meghan Markle a szertartás egy pontján valami fontosnak tűnő dolgot mondott férjének, mostanáig azonban csak a helyzetből lehetett következtetni, hogy miről lehetett szó. 

A brit Sunnak egy szájról olvasó szakember mondta el, mit mondott Meghan Markle házastársának. Az 50 perces ceremóna egy pontján a hercegné azt mondta férjének: 

Igen, minden rendben lesz.

A 37 éves Harry herceg és a 40 éves Meghan Markle alig mutatkoztak a nyilvánosság előtt a királynő négynapos ünnepségén. A székesegyházban tartott szertartás volt az egyetlen olyan alkalom, amikor a pár nyilvános eseményen vett részt a királyi családdal. A misén a közelükben volt Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő, Károly herceg és neje, Kamilla hercegné. 

Nyitókép: Arthur Edwards / WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#platinajubileum#szájról olvasó#harry herceg

Címlapról ajánljuk