Bulvár

A királyi család rideg stratégiával kezelte Meghan Markle-t és Harry herceget

rtl.hurtl.hu

2022. június 23. 13:08

A sussexi hercegi pár ősszel bombát robbanthat a herceg új könyvével.

A Buckingham palota „tudta, kikkel van dolga”, amikor Harry herceg és Meghan Markle nyilvános szereplését kellett kezelni II. Erzsébet királynő júniusi platina jubileumi ünnepségén, idézte a Newsweek Richard Fitzwilliams-et, a királyi család ügyeinek értő kommentátorát. 

Fitzwilliams a GB News-on azt mondta: a herceg és a hercegné „sok kárt okoztak az Egyesült Államokban” a monarchiának, de az intézmény „több mint ezer éve fennáll”. Amikor a műsorvezető felvetett, hogy ennél még rosszabb is jöhet Harry herceg emlékiratainak megjelenésével, a szakértő úgy reagált: „Kétségtelenül jöhet potenciálisan rosszabb is, de ami lenyűgözött a platina jubileumi ünnepségek során, hogy a palota tudta, kivel van dolga”.

A sussexi hercegi pár 2020 márciusában kiváltak a királyi családból, megtartva személyes kötődéseiket. A pár az Egyesült Államokban kezdett új életet, második gyermekük, Lilibet Diana már itt született. Meghan Markle és Harry herceg a királynő platinajubileumán való részvétele volt a pár első brit nyilvános szereplése az Oprah Winfreynek adott, nagy hullámokat vető interjújuk 2021-es sugárzása óta. Fitzwilliams szerint a megváltozott helyzetüket mutatja, hogy a Szent Pál székesegyházban a sussexi hercegi párt távolabb ültették Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől, így nem léphettek kapcsolatba, közös képek sem készültek. Szerinte ugyanezen okból nem készült kép Erzsébet királynő és az első születésnapját ünneplő Lilibet Diana találkozójáról sem. 

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#könyv

Címlapról ajánljuk