Bulvár

Nő a feszültség Meghan Markle-ék és Vilmos hercegék között

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 11:21

A herceg és felesége, Katalin hercegné illetlennek tűnő lépést tett.

Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana első születésnapját ünnepelte múlt hétvégén. A családi esemény egybeesett a platinajubileumi ünnepséggel, amit az uralkodó tiszteletére rendeztek. A királynő a családi rendezvény előtt egy privát találkozó keretében ismerkedett meg dédunokájával, azonban Harry és Meghan fotósának megtiltották, hogy fényképet készítsenek Lilibet és dédnagymamája első találkozásáról.

 

A születésnapi összejövetel vendégei között ott voltak Zara és Mike Tindall sportolók is három gyermekükkel, Miával, Lenával és Lucával, valamint Peter Phillips – Anna brit királyi hercegnő fia – három lánya kíséretében.

Lilibet azonban nem is találkozott cambridge-i unokatestvéreivel az út során. Vilmos herceg és Katalin ugyanis hiába voltak hivatalosak a kislány babazsúrjára három gyermekükkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal – aki trollkodásával sokak arcára csalt mosolyt –, ők inkább mégsem éltek a békülés jeleként felajánlott lehetőséggel, és nem jelentek meg az ünnepségen.

A Palota nem kommentálta a történteket.

Tudj meg többet II. Erzsébet 70 éves uralkodása előtt tisztelgő platinajubileumi ünnepségről a Híradó riportjából!

 

Bár a hírek szerint Vilmos és Harry herceg között újra minden a régi – az utóbbi hónapokban Whatsappon és Facetime-on tartották a kapcsolatot –, Vilmos állítólag még mindig tart attól, hogy kettesben maradjon öccsével, nehogy rá nézve kellemetlen híresztelések kapjanak szárnyra.

A kis Lilibet első születésnapjára olyan különlegesebbnél különlegesebb ajándékokat kapott, mint egy pasztell rózsaszín Volkswagen Bogár kisautó, valamint a sussexi hercegi pár rajongói százezer dollár adományt ajánlottak fel jótékony célokra a kislány tiszteletére.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Neil Mockford / Getty Images

#Bulvár#harry herceg#vilmos herceg#meghan markle#katalin hercegné#lilibet diana#születésnap#platinajubileum#ünnepség#erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk