Bulvár

Meghan Markle félreérthető mozdulata miatt akadtak ki a kommentelők

rtl.hurtl.hu

2022. június 6. 16:48

Egyesek szerint szándékosan viselkedett így a Szent Bál-székesegyházban.

A II. Erzsébet platinajubileuma alkalmából a Szent Pál-székesegyházban pénteken megtartott hálaadó mise nézői vettek észre valamit, ami lehet véletlen vagy egy finom, mégis egyértelmű jelzés. 

Harry herceg és Meghan Markle az ünnepségekre Los Angeles-i otthonukból tértek vissza az Egyesült Királyságba, a misén való részvétel volt az első nyilvános szereplésük, amelyen a királyi családból való kiválásuk után együtt mutatkoztak Vilmos herceggel és feleségével, Katalin hercegnővel. A hercegnék egyetlen pillanatra sem kerültek szemtől szembe a misén, a Sun cikke szerint azonban a sasszemű nézők észrevették, hogy Meghan Markle mintha furcsa gesztust tett volna, amikor Katalin hercegné megérkezett a templomba. Fejét ugyanis láthatóan elfordította, erről a Twitterre posztoltak képeket, rövid videókat: 


Sőt, egyesek szerint Meghan Markle egyáltalán nem nézett rá sógornőjére. Ezt sokan zokon vették. A sussexi hercegné valamit férje fülébe súgott, hogy mit, azt korábban egy szájról olvasó szakértő mondta el.

Nyitókép: Arthur Edwards / WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#katalin hercegné#platinajubileum

Címlapról ajánljuk