Bulvár

Fotók: Meghan Markle és Katalin hercegné is tündökölt a királynő ünnepségén

rtl.hurtl.hu

2022. június 2. 16:14

Mindketten pompás fejfedőkben ünnepelték a II. Erzsébet királynő platinajubileumát.

Négynapos rendezvénysorozattal ünnepli az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő platinajubileumát, vagyis trónra lépésének 70. évfordulóját. Az ünnepségsorozat egyik leglátványosabb eleme a Trooping the Colour néven ismert katonai parádé, amelyen csütörtökön 1500 katona és 400 fős katonazenekar ünnepli a brit uralkodót. 

A parádén hagyományosan együtt, a Buckingham palota erkélyén jelenik meg a királyi család. Idén ezúttal csak az uralkodócsalád dolgozó tagjai álltak ki a százeres tömeg elé, a szexuális visszaélési ügybe keveredett András herceg nem jelent, illetve nem jelenhetett meg. 

Ahogyan nem állt be a család első sorába Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle sussexi hercegné sem, akik saját döntésük szerint már nem a királyi család dolgozó tagjai. A házaspár két gyermekével érkezett az Egyesült Államokból II. Erzsébet királynő ünnepségére. Kisebbik gyermekük, Lilibet Diana hétvégén ünnepli első születésnapját, sajtóhírek szerint most először találkozik dédanyjával, a királynővel. Bár Harry herceg és Meghan Markle sem álltak ki a híres erkélyre, szemfüles fotósok megörökítették a hercegnét, ahogyan kedvesen csendre inti a királyi család ifjabb tagjait:

A DailyMail cikke szerint a hercegné hatalmas kalapja egy brit tervező, Stephen Jones munkája. Meghan Markle az eseményre egy vállat szabadon hagyó sötétkék ruhát választott:


Katalin Cambridge-i hercegné egy korábban már viselt Alexander McQueen-ruhát öltött magára, míg a trónvárományos Károly herceg felesége, Kamilla cornwalli hercegné világoskékben jelent meg:

Kamilla cornwalli hercegné és Katalin Cambridge-i hercegné. – Fotó: Chris Jackson / Getty Images


Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#erzsébet királynő#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk