Bulvár

A királynő visszautasította Meghan Markle-t

rtl.hurtl.hu

2022. június 8. 7:47

Néhány napot voltak az Egyesült Királyságban, ez is elég volt egy kisebb csörtéhez.

A brit Sun értesülései szerint múlt hét csütörtökön találkozott először Lilibet Diana nevű dédunokájával II. Erzsébet királynő. Meghan Markle és Harry herceg második gyermeke a platinajubileum hétvégéjén ünnepelte első születésnapját. A sussexi hercegi pár két éve lépett ki a királyi családból, legalábbis hivatalos tennivalóik tekintetében. 

Lilibet nevét Erzsébet királynőről kapta nevét, néhai férje, Fülöp herceg ugyanis ezen a becenéven szólította. Nagy port kavart, hogy a pár azt állította, a névadás előtt tájékoztatták a királynőt, más források szerint azonban ez nem így történt, engedélye nélkül, önkényesen döntöttek a Lilibet név mellett. 

A Sun értesülései szerint Meghan Markle és férje, Harry herceg Lilibet és a királynő találkozását szerették volna egy saját fotóssal megörökíttetni, ezt azonban az uralkodó visszautasította. 

Harry és Meghan azt szerették volna, ha a fotósuk megörökíti azt a pillanatot, amikor Lilibet találkozik a királynővel. De azt mondták nekik, hogy erre nincs esélyük. Ez egy privát családi találkozó volt

– nyilatkozta egy forrás a lapnak, amely szerint félő volt, hogy a találkozóról készült képek kiszivároghattak volna a sajtóba. A Buckingham-palota nem kommentálta a hírt.

A lap megjegyzi: bár a sussexi hercegi pár ott volt a platinajubileumon, nem mutatkoztak a királyi család magasabb rangú tagjai, például Károly herceg, Kamilla hercegné, Vilmos herceg és Katalin hercegné mellett. A királynő tiszteletére rendezett hálaadó misén Meghan Markle félreérthető – egyesek szerint tiszteletlen – gesztust tett Katalin hercegné érkezésekor, erről korábbi cikkünkben olvashat. 

Az ünnepségsorozatról többet is megtudhat az RTL Híradó riportjából:


Hozzászólnál? Látogass el Facebook-oldalunkra!

Nyitókép: Max Mumby / Indigo / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#erzsébet királynő#harry herceg

Címlapról ajánljuk