Bulvár

Buldózerként nyomult Meghan Markle, állítja korábbi munkatársa

rtl.hurtl.hu

2022. július 23. 20:00

Nagyobb lakosztályt, álnevet és Dior-köntöst követelhetett az akkor még színésznőként dolgozó hercegné.

Nem éppen szimpatikus, buldózerszerű viselkedéssel vádolták meg Meghan Markle sussexi hercegnét olyanok, akik együtt dolgoztak vele egy reklámkampányban még azelőtt, hogy összekötötte volna az életét Harry herceggel, írta meg a Mirror

Tom Bower új botránykönyvéből derült ki, hogy mielőtt találkozott volna Harry herceggel, Sussex hercegnéje „buldózerként nyomult” a kanadai Reitmans női ruházati üzlet kampányában. Az oknyomozó újságíró azt állítja, hogy Meghan Markle a reklámkampány forgatásán és az utómunkálatok során is számos érthetetlen követeléssel állt elő.

Például amikor Meghan Markle először megérkezett a számára bérelt montreali szállodai lakosztályba, állítólag egy nagyobb szobát kért egy drágább szállodában.


Állítólag azt is kérte, hogy álnéven foglalják le, annak ellenére, hogy Bower szerint 

a francia nyelvű Montrealban senki sem ismerte igazán Meghant.

Bower állítja: az akkor színésznőként dolgozó Meghan Markle rá sem hederített a szobájába bekészített virágokra, a kedvenc borára, illetve egy különleges, kalligráfiái tollra sem, inkább a szálloda fürdőköpenyét és papucsát kritizálta.

Diort akart. A tea rossz keverék volt, a vegán gyümölcslé pedig meleg

– állítja Bower, aki szerint a forgatás alatt – amíg Meghan Markle az öltözőben volt –, hallani lehetett, hogy a produkcióra, a ruhákra, a stílusra és a forgatókönyvre panaszkodik.

Bower szerint amikor a forgatás során arra kérték, hogy nevezzen meg kanadai nőket, akik inspirálták őt, nevetett, és példákat kért. 

Egyikük sem inspirál

 – idézte az újságíró Meghan Markle-t.

A könyv azt állítja, hogy a vad egyeztetések után néhány forgatókönyvi változtatást is eszközöltek, amelyeket a színésznő ismét elutasított. Buldózerként nyomult, senki sem állt ki ellene, panaszolta az egyik stábtag.

Az utómunka során pedig a színésznő állítólag  számtalan követelést támasztott a rúzs színének és derékvonalának megváltoztatására.

Nyitókép: Robert Ascroft / USA Network / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images

 

 

 

#Bulvár#meghan markle#tom bower#harry herceg

Címlapról ajánljuk