Videó

Így szabadult meg összesen 69 kilótól Szabó Zsófi, Tolvai Reni, Fluor Tomi és Király Linda

rtl.hurtl.hu

2024. február 9. 5:07

Tolvai Reni többször nekifutott már az életmódváltásnak, de igazán csak a koronavírus hozta leállásban lett elég ideje és motivációja ahhoz, hogy megszabaduljon 17 kiló feleslegtől – erről 2021-ben ezen a napon számolt be a Fókusz. A bezártság nem csak az énekesnőnek hozta meg a sikert: Fluor Tominak 10 kilótól sikerült megszabadulnia, Király Lindának pedig összesen 30 kilótól. Szabó Zsófit is a bezártság ébresztette rá, mennyire jó mozogni, egyre hosszabb futásaival összesen 12 kilóval lett könnyebb. 

Szabó Zsófinak azóta annyira sikerült top formába lendülni, hogy modellnek állt. Tolvai Reninek azóta is sikerült tartani alakját, Király Lindáról pedig azóta kiderült, súlyfeleslegét hormonproblémái okozzák. Fluor Tomi pedig az elmúlt években tudatos kalóriafigyelő lett, olyannyira, hogy már automatikusan átszámolja fejben, hány perc futással dolgozható le az étel, amit a szájába vesz.

 

#Videó#ezen a napon#szabó zsófi#fogyás#tolvai reni#fluor tomi#zimány linda#Életmód#egészség#karantén#koronavírus#étrend#diéta#Sport#mozgás

Címlapról ajánljuk