Videó

Családi dráma a The Voice-ban, látványos kiütések a Sztárboxban és a legtaszítóbb férfitulajdonságok – ezek voltak az év legnézettebb videói

rtl.hurtl.hu

2023. december 31. 11:04

A Cápák között befektetőit egy 19 éves milliárdos ejtette ámulatba, József gazda egy túlságosan őszinte mondattal sokkolt, Falusi Mariann búcsúját Lang Györgyitől pedig senki se bírta könnyek nélkül. A ValóVilág11-ben is túlhevültek a játékosok érzelmei, a Barátok közt Tildájának idomaiban pedig még 2023-ban is sokan sokan gyönyörködnek. Az rtl.hu idei legnézettebb videói közül válogattunk.

„Azt hiszem, hogy lényegesen többet kapott a Sztárboxtól mind az RTL, mind a közönség, mint amit bárki gondolt volna” – foglalta össze a Sztárbox-sztoriban Kovács Kokó István, hogyan járta át a Sztárbox-láz Magyarországot 2023 októberétől decemberéig.

Nem is kérdés, hogy az év egyik legnagyobb tévés eseménye a Sztárbox volt Magyarországon. A nézők sokszor egészen új oldalukról ismerhették a meg a ringbe lépő hírességeket, akik hónapokon át tartó kemény felkészülés után igazi sportteljesítményt tettek le az asztalra. Az izgalom minden vasárnap este a tetőfokára hágott a hét élő show-ban. Sokszor szinte tapintani lehetett a feszültséget, a ringben egymást érték a meglepetések, akadt jó néhány drámai fordulat, konfliktusok és kibékülések, szép baráti és sportemberi gesztusok, miközben olyan elementáris erővel támadt fel az emberekben az ökölvívás iránti érdeklődés, mint Kokó és Erdei Zsolt profi karrierje idején.  

Hogy miben volt tetten érhető a Sztárbox hatása, azt Verebély Marcell, a műsor senior kreítv producere fejtette ki az rtl.hu-nak: „A Sztárbox nemcsak egy tévéműsor, hanem téma. Téma másnap a munkahelyen, téma a villamoson, a buszon, az iskolában, mindenhol. Szerintem ez a csodálatos, amikor egy műsor nemcsak attól addig tart, amíg benne van a tévében, hanem utána is, és a Sztárbox ezt meg tudta csinálni.” 

A Sztárbox meccsei nem csupán a tévében hoztak lehengerlő nézettséget, az rtl.hu videói legnépszerűbb videói között is rendre ott szerepeltek az aktuális mérkőzések. Mi most kettőt idézünk fel ezek közül, a legelső gála, illetve a döntő főmérkőzését, amelyek egyaránt gyors kiütéssel végződtek.

Árpa Attila másfél perc után, az első menetben kiütötte Nagy Ervint a Sztárboxban

 

Molnár Áron az első menetben elsöpörte Rácz Jenőt a Sztárbox döntőjében

Erre haraptak a Cápák között nézői

2023-ban is folyatódott a megújult Cápák között, az RTL üzleti realityje, amelynek történetei idén is nagy érdeklődést váltottak ki az rtl.hu látogatóiból. Mutatjuk a három legnézettebb műsorrészletet.

„Ez Szabina legszebb nyomozása volt” – a Cápának elég volt három kérdést feltennie, hogy mind az öt befektető kiszálljon

Miután Mercs Milán elmondta, hogy bizonyos háttérinformációk birtokában van, ami miatt piaci versenytáraival szemben előnnyel indul, Balogh Petya és Moldován András is kételkedni kezdett. Tomán Szabina ezután kérdezett rá, hogy van-e üzlettársa a DigiFol tulajdonosának, és ő tud-e a Cápák közöttben való szereplésről. A vállalkozó válasza sokkolta a Cápákat, és szinte azonnal kiszálltak.


„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa-székét a fiatal srácnak.


Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.


2023 egyik nagy sorozatpremierje a Valami Amerika volt az RTL+-on. Előzeteseink közül az vitte a prímet, amikor 

Ember Márk az ágyába csábította Schumacher Vandát mindjárt a sorozat első részében.

A sztori szerint Schumacher Vanda volt a jegyszedő lány abban a moziban, ahol telt házzal vetítették a legrosszabb filmnek megszavazott Bűnös várost, és ahol Ember Márk karaktere a bátyját kereste. Azonnal felfigyelt a szőke lányra, akit üres ígéretekkel kábított, hogy vele tölthesse az éjszakát.


És ha már csábítás: vannak videók, amik egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. Bár jó pár év eltelt, mióta először láthattuk a Barátok köztben, Szabó Erika, azaz Tilda fehérneműs figyelemelterelése 2023-ban is is bekerült a legnézettebb videók közé.


Magyar Elektra sírva fakadt a The Voice produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

„Álljatok meg, most nekem kell beszélni, azt hiszem. Ő a húgom” – mondta remegő hangon Trokán Nóri, a The Voice egyik coacha, miután nagy meglepetésére a saját húga hangja csendült fel a háta mögött. A tehetségkutató talán legdrámaibb pillanataiban Magyar Elektra könnyek között mesélte el a történetét. Mint mondta, az életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. 

 

József gazda álma: Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek

A Házasodna a gazda idei évadában József gazda egy talán túlságosan is őszinte mondattal robbantott. Arajelöltje, Krisztimérgében ki is viharzott a fészerből, majd útközben meggondolta magát, és visszafordult, hogy megmondja a magáét Józsefnek.


Soha nem látott felvétel Zámbó Jimmyről 

A Király című sikersorozat hatására újra feltámadt az érdeklődés a tragikus sorsú énekes élete iránt. A Fókusz riportjában Delhusa Gjon arról beszélt, hogy Zámbó Jimmy élete utolsó éveiben lejtmenetbe került, és az énekes ennek esett áldozatul. Bemutattunk egy addig soha nem látott felvételt is a Királyról, és kiderült az is, hogy Jimmy néhány nappal a halála előtt meglátogatta Delhusát, hogy kérjen tőle valamit.


Vidáman emlékeztek Lang Györgyire a barátai, de Falusi Mariann beszédét senki sem bírta ki könnyek nélkül

Május 20-án elhunyt Lang Györgyi. A Pa-dö-dő énekesnőjének rendhagyó búcsúztatást szervezte a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Falusi Mariann a Pa-dö-dő évtizedek óta összetartó családjával együtt találta ki a vidám megemlékezést. Olyat, aminek Györgyi is örülne, ezért azt kérték, hogy mindenki színes ruhában menjen a búcsúztatásra.


 Nagy Melanie kitálalt: „Több mint negyvenmilliós adóssággal maradtam két gyerekkel”


Nagy Melanie és G.w.M között év elején zárult le a szakítás jogi része, ami nem éppen előnyösen alakult a megcsalt fél számára. Melanie ugyanis több mint negyvenmillió forintos adóssággal maradt két gyerekkel, ráadásul a gyerektartás várt összegének csak a negyedét kapja meg. A Reggeliben reagált arra is, hogy egykori párjának és Kulcsár Edinának máris közös gyermeke született.

Ruszó Tibit Budapestre szólította volna a karrierje, de ő nem hagyta cserben a családját, a 12 milliós nyereményből mára nem maradt semmi


Ruszó Tibi 16 évesen Balogújfaluból, nagyon szerény körülmények közül robbant be az X-Faktor stúdiójába. Aztán megnyerte a tehetségkutatót, és a vele járó pénzjutalmat is, amiből mára már semmi sem maradt. A covid alatt megállt az élet, Tibi nem tudott fellépni, a család pedig felélte a pénzt. Vettek egy új házat, de annak az állapota sem sokkal jobb, mint az előzőé. A Fókusz riportjában azonban arról is beszélt, hogyan készül megújulva visszatérni a zenei életbe.

A Szigeten bulizó nők szerint ez a legtaszítóbb tulajdonság a férfiakban

Szüleivel él, fizikai munkát végez, és még ápolatlan is? Vajon melyek azok a férfi tulajdonságok, amelyek azonnal elijesztik a nőket? A Szigeten fesztiválozó nők körében felmértük, hogy számukra mik az intő jelek egy férfi viselkedésében, és mely tulajdonságokat tartják a legtaszítóbbnak. 

Balhé a Gyertek át! forgatásán: Pumped Gabót hazaküldték a szünetben

Pumped Gabo először meg sem jelent a délelőtti adás felvételén, majd délután annyira illuminált állapotba került, hogy a műsor főszerkesztője a forgatás szünetében hazaküldte őt. A játék alatt egyre csak fogytak Gabo poharából a koktélok, végül unalmában már a popcornt kezdte el dobálni a szőnyegre. Ekkor döntött úgy a műsor főszerkesztője, hogy megköszönik a részvételt, és hazaküldték a testépítő celebet.


A ValóVilág11 érzelmi hurrikánjai mindent elsöpörtek

A ValóVilág videói szokás szerint idén is ott virítanak a legnézettebbek között, lássuk, hogy a temérdek népszerű tartalom közül mik változzák ki a legnagyobb érdeklődést

„Kint elég sok savat kaptam miattad” – VV Piros és VV Barna a kamerák előtt találkoztak újra a párbaj után

Miután VV Barna búcsúzott a ValóVilág11-től, VV Piros az rtl.hu kamerái előtt kereste fel a kiesett villalakót. „Mindent hallottam, mindent láttam, és nem örültem” – mondta elkeseredetten, majd a sráctól kapott pulóvert is visszaadta VV Barnának. Amikor szóba került a plüssállata, a lány felháborodott.


 VV Dani itt látta először, hogy mit tett Barna Melinával

VV Dani az rtl.hu kamerái előtt szembesült azzal, hogy mi történt a villában szerelmével. Miután elárulta érzéseit, és hogy ezek után milyen jövőt tervez VV Melinával, üzenetet is küldött a lánynak.


És végül a műsor tetőpontja: VV Kriszti lett a ValóVilág11 győztese


 

#Videó#rácz jenő#Toplista#nagy ervin#The Voice#magyar elektra#Sztárbox#kabát peti#kiütés#árpa attila#molnár áron#Valami Amerika#valóvilág11#csábítás#Barátok közt#tilda#Cápák között#tomán szabina#balogh elvente#schumacher vanda#Házasodna a gazda#józsi gazda#zámbó jimmy#ruszó tibi#nagy melanie#lang györgyi#temetés#sziget fesztivál#csajozás#ma

Címlapról ajánljuk