Külföld

Putyin izzadt és grimaszolt maratoni beszéde alatt, ismét téma, hogy mennyire van jól

rtl.hurtl.hu

2022. június 18. 12:36

Több órás beszédet tartott a szentpétervári gazdasági fórumon, ahol egyes beszámolók szerint megint furcsán viselkedett.

Vlagyimir Putyin egészségi állapota az Ukrajna ellen indított véres háborúja óta lázban tartja a közvéleményt. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy egy videókonferencia közben rosszul lett, emiatt sürgős orvosi segítséget kapott. Amikor védelmi miniszterével tárgyalt, akkor az egyik kezével az asztalba kapaszkodott, miközben a lábával dobolt.

Egy orosz kém szerint Putyinnak dühkitörései vannak, és kezdi elveszteni a látását. A britek pedig odáig mentek, hogy ha az elnökkel történne valami, akkor testdublőrrel helyettesíthetik. Látványosan teltebb arca kapcsán az is felmerült, hogy esetleg plasztikáztatja magát. Az orosz elnök egészségi állapotával korábban a Fókusz is részletesen foglalkozott.


A The Sun című brit bulvárlap most a pénteki szentpétervári gazdasági fórumon tartott beszédét szedte ízekre.

Szerintük Putyin láthatóan kényelmetlenül érezte magát, állandóan forgolódott a székében, miközben a kezével babrált. Úgy látták, hogy gyakran furcsa szögben támaszkodott, kezeit pedig karomokra hasonlító szögben tartotta. Lábaival folyton mozgolódott, dobolt, izzadt volt és arca teltebbnek tűnt a megszokottnál.

Hogy mi igaz a pletykákból, jó kérdés, a Kreml mindenesetre cáfolja, hogy Putyinnak bármi baja is lenne. Ezt látszik igazolni, hogy Szentpéterváron több mint 3 órán át beszélt, holott korábban az egészségi állapotát megkérdőjelezők azt állították, már csak rövid nyilvános szereplésekre képes, annyira rosszul van.

Mindenesetre, ha van szabad 3 óra 42 perce, akkor megnézheti itt a teljes beszédet, ha nincs, akkor ajánljuk a Híradó riportját a témában, amit az alábbi videóban tekinthet meg.


Nyitókép: Contributor / Getty Images

 

#Külföld#vlagyimir putyin#ukrajna#orosz-ukrán háború#beteg#ma

Címlapról ajánljuk