Külföld

Orosz kém: Putyinnak 2-3 éve van, kezdi elveszíteni a látását

rtl.hurtl.hu

2022. május 29. 16:17

Állítólag dühkitörésekkel ijesztgeti a személyzetet.

Vlagyimir Putyin súlyos beteg, egészségi állapota rohamosan romlik, erről beszélt egy meg nem nevezett FSZB-tiszt a brit Mirror szerint. A titkosszolgálati forrás állítja: az orvosok 2-3 évet adtak az orosz elnöknek, aki egy gyorsan előrehaladó daganatos betegség súlyos formájában szenved. A betegség következtében a 69 éves vezető elveszíti látását. A tiszt azt állítja: azt mondták nekik, hogy az elnök fejfájástól szenved, televíziós megjelenésein pedig olyan papírokat használ, amelyeken hatalmas betűkkel szerepel mondandója. A betűk elmondása szerint 

olyan nagyok, hogy minden oldalon csak néhány mondat fér el. A látása súlyosan romlik.

Hozzátette: Vlagyimir Putyin végtagjai már fékezhetetlenül remegnek.

Múlt héten Vlagyimir Putyin Szocsiban találkozott Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel, a kamera pedig elkapta, amint furán mozgatta, tekergette a lábán a kezét a széken ülve:


Putyin állapota egy titkos üzenetből derült ki, amelyet egy orosz kém küldött Borisz Karpicskov korábbi FSZB-tisztnek, aki jelenleg Nagy-Britanniában bujkál Putyin bérgyilkosai elől.

A kém szerint Putyin még a hatalmas betűk ellenére is kénytelen hunyorogni és hirtelen hangulatváltozásokkal ijesztgeti a személyzetet. Üzenete szerint Putyin nem akar szemüveget viselni, mert az a gyengeség jele lenne.

Régebben higgadt volt a beosztottakkal, de most féktelen dühkitörései vannak. Teljesen megőrült, és szinte senkiben sem bízik

– tette hozzá.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#vlagyimir putyin#kgb#fszb

Címlapról ajánljuk