Külföld

A nap képe: Boris Johnson rövidnadrágban fut kora hajnalban, Londonban

rtl.hurtl.hu

2022. január 17. 9:46

Kutyasétáltatással egybekötött sportos reggel. 

Remek fényképeket készített a Reuters brit hírügynökség Boris Johnson brit kormányfőről, ahogy hétfő hajnalban a londoni St James's Parkban fut kora reggel, még napfelkelte előtt.

Fotó: REUTERS/Hannah McKay

A botrányok övezte miniszterelnök a csípős hideg ellenére egy mókás mintás rövidnadrágot választott a reggeli sportoláshoz, amit egybekötött egy kutyafuttatással.

Fotó: REUTERS/Hannah McKay

A hideg ellen csak egy, a fülére húzott sötét sapkával és pulóverrel védekezett. A brit meteorológiai szolgálat adatai szerint hétfő hajnalban nulla fok volt Londonban. 

Fotó: REUTERS/Hannah McKay

A brit kormányfő a politikai túléléséért küzd: több kormánytag is lemondását követeli, miután kiderült, hogy a járványügyi korlátozások ellenére rendszeresen tartottak italozós bulikat a miniszterelnöki hivatalban. 

Még a Fülöp herceg halála miatt elrendelt nemezti gyász idején is buliztak a munkatársai, akik hetente jártak össze italozni. 

Az események annyira rendszeresek voltak, hogy egy italhűtőbe is beruháztak, hogy legyen hol behűteni a borokat, söröket, proseccókat, és gurulós bőrönddel jártak egy helyi Tescóba, hogy alkoholt vásároljanak.

Nyitókép: Boris Johnson brit kormányfő reggeli futása. Fotó: REUTERS/Hannah McKay

#Külföld#Életmód#boris johnson#london#futás

Címlapról ajánljuk