Házon kívül

A politikusokat is elérte a kivándorlási hullám

rtl.hurtl.hu

2012. november 7. 22:20

Egy osztrák hegyi szállodában vállal munkát Siklós fideszes alpolgármestere, és külföldre tart egy komlói kormánypárti önkormányzati képviselő is. Elmesélik, miért külföldön próbálnak boldogulni.

Egy fideszes politikus, Siklós alpolgármestere, és hamarosan otthagyja a politikát: Ausztriába költözik, egy szálloda bárjában fog dolgozni. Egy másik, szintén fideszes politikus, önkormányzati képviselő Komlón, most éppen közmunkás – jobb állás híján. Ő még csak tervezi, hogy kivándorol.

Pontos számot senki sem tud, csak a környezetében tapasztalja az ember, hogy egyre többen próbálnak külföldön szerencsét – politikusok is. Mert nekik is vannak anyagi gondjaik, devizaadósságuk, személyi kölcsönük, amit valahogy vissza kell fizetni. Vagy csak egyszerűen kalandra vágynak. Moskovics Juditnak mesélték el, miért döntöttek a kivándorlás mellett.

Nézze meg a Házon kívül riportját!
– Riportunkban most politikusokat mutattunk be Önöknek, a november 14-én pedig a teljes adásunkat az elvándorlóknak szenteljük: megmutatjuk, hogy élnek boldogan magyarok a világ szebbnél szebb helyein, elmesélik, hogy miért hagyták el az országot. De olyanokról is beszélünk majd, akiknek nem jött össze külföldön.

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>


Nézze meg a teljes adást az
#Házon kívül#rtl#válság#munka#Külföld#hitel#politikus#adósság#kivándorlás#élet#elvándorlás

Címlapról ajánljuk