CinemaKlub

Az anyját! Érik Jennifer Lawrence második Oscárja?

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 8. 10:39

A színésznő hátborzongató új filmjének előzetesétől leesett az állunk. Ha eddig nem imádtad a szőkeséget, most biztosan fogod!

Darren Aronofsky Mother! című filmje már egyértelműen bejelentkezett az idei Oscar-gálára, ahogyan a főszereplő és a pletykák szerint a rendező párja, Jennifer Lawrence is készülhet egy köszönő beszéddel!

A pszichothriller első előzetese egyszerű romantikus filmként indul, majd drámába fordul, végül pedig a hideg futkos a hátunkon a horrorisztikus képektől!

Lássuk, mit szűrhetünk le a trailerből: nos, úgy tűnik, Lawrence megszállottja a teaserből ismert ház egy bizonyos falának, melyből egy villanás erejéig vér csöpög, a következő jelentben pedig már egy titkos alagút sejlik fel mögötte.

Mindemellett láthatunk egy teljesen átlagos párt. A színésznő férjét pedig nem más játssza, mint Javier Bardem, akiről nehéz eldönteni, hogy most akkor jó vagy sem. Az ő nyugalmukat zavarja meg Ed Harris ésMichelle Pfeiffer váratlan látogatása, aminek miértjéről sajnos, vagy nem sajnos, de nem tudunk meg többet a kedvcsinálóból.

Azonban újdonság, hogy a már említett A-listás sztárok mellett feltűnik mégKristen Wiig, valamintDomhnall Gleeson is!

AMother! című film premierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz, szélesebb körben pedig szeptembertől lesz látható a mozikban!

Forrás: Variety.com
Képek: Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#oscar-díj#darren aronofsky#javier bardem#előzetes#kristen wiig#michelle pfeiffer#ed harris#horror

Címlapról ajánljuk