Műsorújság
RTL Most

Új szuperhősökkel és egy legendás színésznővel bővül a Marvel-család!

Repül, mint a pillangó, szúr, mint a darázs! Elkezdődtek az Ant-man and the Wasp munkálatai, amiben Paul Rudd mellett Evangeline Lilly zsugorodhat hatalmas hőssé, ráadásképp pedig egy igazi díva is csatlakozik a főszereplőkhöz!

A Marvel ért ahhoz, hogy a – szószerint – legkisebb hőseit is hatalmas lelkesedéssel várják a rajongók. Nem is olyan régen még a Marvel kapitányról és a Bosszúállók: Végtelen háborúról írtunk, most pedig kaptunk egy rövidke ízelítőt a jövőre érkező Hangya és Darázsból, ami a 2015-ös Ant-man folytatása lesz.

A Marvel Studios által közzétett videóban betekintést nyerhetünk a film forgatásába, illetve a felvétel végén kapunk egy aprócska utalást a címszereplő karakterekre.

A zsugorító (és az Amerika Kapitány: Polgárháború óta óriássá növelő) ruhába ezúttal is Paul Rudd bújhat, partnerét Hope Van Dyne-t pedig ismét a gyönyörű Evangeline Lilly alakítja majd, viszont ezúttal neki is lesz egy kis plusz előnye a rosszfiúkkal szemben. Hope ugyanis végre magára öltheti a Darázs ruhát, aminek eredeti modelljét az édesanyja, Janet Van Dyne viselte, míg az eredeti Wasp el nem veszett a Mikroverzumban. A szárnyakkal felturbózott ruhára már vethettünk egy pillantást az első rész stáblista utáni jelenetében, illetve a pár héttel ezelőtti D23 expón is kaptunk egy hivatalos fotót a teljes harcidíszben tündöklő Darázsról.

És ha már Janet Van Dyne, nemrég arról is lehullt a lepel, hogy ki játszhatja majd, a legendás hősnőt. Kicsit segítünk: egyszer már magára öltött egy bőrszerkót, akkor viszont még egy bizonyos Denevérember napjait nehezítette meg. Bizony, az egykori Macskanő, Michelle Pfeiffer lehet Michael Douglas, azaz Hank Pym eltűnt felesége.

További visszatérő szereplő lesz az első film egyik legviccesebb karaktere, a Scott Lang barátját alakító Michael Peña, illetve újak is érkeznek, az Aljas nyolcasból ismert Walton Goggins, egyelőre ismeretlen szereplőként lesz jelen a filmben, Laurence Fishburne pedig Hank Pym egy régi munkatársát, Bill Fostert kelti életre, akit a képregényrajongók Fekete Góliát néven ismerhetnek.

 

A post shared by Peyton Reed (@mrpeytonreed) on

A Hangya és Darázs premierje 2018. Júniusában várható, közvetlenül az Avengers: Infinity War után.

Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók