Műsorújság
RTL Most

Brad Pitt-nek keresztbe tett Jennifer Lawrence?!

Bizony, rossz hírrel kell szolgálnunk a sármos színész rajongóinak, ugyanis úgy tűnik, Hollywood üdvöskéje elsőbbséget élvez még a nagy öregekkel szemben is! Miről lehet szó? Eláruljuk!

Nem kell azért megijedni, csupán arról van szó, hogy a David Fincher által rendezett és Pitt főszereplésével készülő World War Z 2 bemutatását elhalasztották!

Ellenben az új sztárpáros: a rendező, Darren Aronofsky és Jennifer Lawrence drámájával, mely a Mother címet kapta! Így, a Michelle Pfeiffer, Javier Bardem, Domhnall Gleeson és Ed Harris szereplésével készült filmet, már idén ősszel bemutatják, hogy minden esélye meglegyen néhány díjat is hazavinni.

Brad Pitt pedig ismét pórul járt, hiszen eredetileg már június elején visszatért volna a zombis filmjéhez, ám a munkálatok csúsztak az akkori rendező, J. A. Bayona kilépése miatt.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy ha szerencsés, akkor 2018-ban bemutathatja a World War Z 2-t. De ki tudja, lehet, hogy a mozi átcsúszik 2019-re!

Ez pedig már csak azért is érdekes, mert a Z világháború című film 2013-ban, 540 millió dollár bevételt hozott világszerte!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók