Műsorújság
RTL Most

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky együtt?

Az biztos, hogy a színésznő és a rendező között alakul valami! Méghozzá egy közös film, amin együtt dolgoznak. Ám bennfentesek szerint, többről van szó.

Darren Aronofsky terveiről már januárban hallhattunk, miszerint új filmjébe Jennifer Lawrencet szeretné. A Fekete hattyú és a Noé alkotójának újdonságáról egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy a sztori középpontjában egy pár áll, akikhez betoppan egy váratlan vendég és mindent felforgat.


Lawrence, aki utoljára a Passengers című sci-fin dolgozott Chris Prattel, lelkesen vállalta a szerepet. Így idén tavasszal el is kezdték a film gyártását. Egyesek szerint már a tárgyalásokon flörtölni kezdtek, és ez a forgatások alatt csak fokozódott. Állítólag komoly romantikus feszültség érezhető a színésznő és a rendező között. 

 

A photo posted by Shorts Mexico (@shortsmexico) on


Hogy a hír igaz e, még nem tudni. Annyi biztos, hogyha férfiakról van szó, Jen oda van az idősebb, művészi beállítottságú pasikért, és szereti sokkolni rajongóit. Utoljára Chris Martinnal hozták össze.

Na de a pletykákat félretéve, a filmmel kapcsolatban az is napvilágot látott, hogy a férfi főszerepet Javier Bardem kapja. Bár nem ő volt a rendező első gondolata, eredetileg Idris Elbát szerette volna leszerződtetni, de a színész nemet mondott, így landolt Bardem ölében a lehetőség.

 


Románc ide vagy oda, egy biztos: a film nagyon várós, nemcsak a rendezőtől megszokott magas színvonal, hanem a remek szereplőgárda miatt is. Várhatóan 2017-ben kerül a mozikba.

Forrás: thehollywoodgossip.com, variety.com
Képek: tumblr, instagram

Legnézettebb videók