CinemaKlub

Megvan, mikor jön a Wonder Woman 2!

rtl.hurtl.hu

2017. július 27. 11:22

Az óriási siker láttán nem lehetett kérdés, hogy a DC női szuperhőse újabb önálló filmet kap. Most viszont már az is biztos, mikor érkezik a folytatás a mozikba. Ja, és egy plusz meglepetéssel is készültünk nektek!

Diana Prince annyira ráérzett a világmegmentésre, hogy egyedül is simán lepipálta a férfi kollégáit: fogta az Igazság lasszóját és minden idők legjobban teljesítő akciófilmje lett, amit egy nő rendezett. Hogy pontosak legyünk: majd 780 millió dollárt hozott a kasszára világszerte!

Ez pedig nem semmi szám, a DC boldogan tapsikolhat örömében!

Többször is foglalkoztunk már a folytatással, és az már kiderült, hogy elvileg a cselekmény a ’80-as években játszódhat, sőt azt is pedzegették, hogy a közönség nagy kedvencét, a Steve Trevort alakító Chris Pine-t is visszahozhatnák a második részben. Ez persze egy több szempontból is kihívást jelentő fordulat lenne, de őszintén: mi boldogok lennénk, ha újra együtt láthatnánk Gadot és Pine duóját a nagyvásznon. A kémiájuk azóta is kísért minket!

Na, de akkor a lényeg: a DC bejelentette, hogy a Wonder Woman második része 2019 decemberében debütálhat a mozikban.

Ezzel a dátummal pedig besorolhat az idén novemberben érkező Justice League, valamint a 2018 decemberében rajtoló Aquaman mögé. Eddig csupán ennek a három DC projektnek ismerjük a premierjét.

De nem hepciáskodunk, örülünk, ha a biztosra ígért filmek egyrészt megvalósulnak, valamint hozzák azt a minőségi színvonalat, amit a WW elég magasra helyezett.

 


Azonban nem ez az egyetlen esemény a WW és Gal Gadot háza táján, hiszen az elmúlt napok legcukibb momentuma mellett sem mehetünk el.

A Comic-Conon ugyebár megannyi rajongó és diehard geek vesz részt, hogy találkozhassanak a sztárokkal, és a legexkluzívabb tartalmakat még a világ előtt megleshessék. Itt esett, hogy egy Justice League dedikáláson az egyik vendégnél, pontosabban egy Csodanőnek öltözött kislánynál eltörött a mécses, amikor nagy kedvencével, Gadottal találkozhatott.

Persze, egy anyuka – sőt valójában mindenki – szíve ilyenkor apró darabokra törik és gyorsan ellágyul: pont ezért sem volt meglepő, hogy a csupaszív színésznő mindent félredobott és percekig a kicsi lányt vigasztalta, miközben kollégái Ben Affleck, Jason Momoa és Ezra Miller – meghatottan figyelték a jelenetet.

„Most már barátok vagyunk, úgyhogy semmi okod rá, hogy tovább sírdogálj!” – mondta kedvesen a színésznő.


És nem ő volt az egyetlen, aki tündérien próbálta megnyugtatni a fiatal rajongót, hiszen Ezra Miller is becsatlakozott hozzájuk:

„Harcos vagy! Gyere és csatlakozz az Igazság Ligájához, amint készen állsz rá!” – bíztatta mosolyogva.


Kíváncsi vagy erre a cukiságra? Itt meglesheted:
 


Az már most biztos, hogy a színészgárdának a helyén van a szíve, reméljük, hogy a közös filmjük is jól sikerül majd a két hónapos utóforgatások, és a bonyolult bajusz háborúk ellenére is.
 

Forrás: Buzzfeed, The Hollywood Reporter

#CinemaKlub#wonder woman#wonder woman 2#comic-con#gal gadot#folytatás#premier#ezra miller#ben affleck#jason momoa

Címlapról ajánljuk