Műsorújság
RTL Most

Kíváncsi vagy, mi lesz a Wonder Woman 2-ben?

A DC eddigi leginkább dicsért filmje már biztosan kap egy második részt is, és most egyre konkrétabb kép kezd terjedni, merre is haladhat tovább Diana Prince története. Ráadásul nemcsak ő tér vissza a folytatásban.

Nem kell tagadni, még hű Marvelesként is elismerhetjük, hogy a DC végre egy olyan – női főszereplős (!) – filmet szállított le, ami szakítani tudott az eddigi mélyrepüléseikkel. Noha, a történetvezetésben azért akadtak hiányosságok, vitathatatlan, hogy a Wonder Woman igazi siker lett, ami még a mozikasszáknál is rekordokat döntöget.

Ezt még a trollok trollja, Deadpool és az őt alakító Ryan Reynolds is elismerte, és egy igazán jó fej poszttal gratulált Patty Jenkins-éknek:

Korábban már felmerült pár infó a folytatással kapcsolatban, ami alapvetően a tömegek vágyait tükrözte: kapjuk vissza Steve Trevort és vele együtt Chris Pine-t!

A hőseposz rendezője már akkor elejtette, hogy nem kell teljesen elvetni ezt a lehetőséget, azonban ahhoz, hogy megvalósulhasson a férfi főszereplő visszatérése, nagyon jól ki kell dolgozniuk a cselekményt.

Valószínűleg a stúdió és a készítők sem mehettek el az egyszerű tény mellett, hogy a WW egyik legfontosabb pontja a Diana és Steve közötti adok-kapok. Gal Gadot és Chris Pine csodás kémiája minden közös jelenetükből áradt, így a mozi végén prezentált érzelmi csavar még nagyobb hatással csapta arcon a nézőket – és nem mellesleg, igazi katarzis volt Diana jellemfejlődése szempontjából is.

Mégis, egy halál után mit lehet tenni? Ugyan, egy képregényfilmről beszélünk, de eszetlenül még egy ilyen univerzumon belül sem lehet rohangálni.

A Screenrant értesülései szerint azonban nagyon úgy tűnik, hogy a WW2-ben mégis megugorják ezt a fordulatot, és visszahozzák Trevor karakterét. Minderre ráerősít, hogy hiába kapunk majd közben egy – a jelenben játszódó – Justice League mozit, Diana következő kalandjával is a múltba visz majd minket, konkrétan a ’80-as évekbe!

A cselekmény szerint Diana most a Szovjetunió erőivel veszi fel a harcot, a Hidegháború vége felé. A forgatókönyv annak a Geoff Johns kezében van, aki az új Batmanért vagy éppen az Aquamanért is felelt. Persze, nem egyedül intézi a folytatást, állítólag Patty Jenkis-szel együtt írják a második részt, aki egyelőre még hezitál, hogy elvállalja-e a második felvonás rendezését is.

Mégis, a legnagyobb öröm, hogy egyre biztosabb: Chris Pine is visszatér Diana oldalán!

Az a koncepció pedig, hogy az önálló WW mozikban igyekeznek inkább a hősnő múltbéli kalandjait felfedezni, igazi öröm. Ráadásul sokan még azt is pedzegették, hogy ezzel legalább jó messze tartják a Zack Snyder-féle őskáosztól… nekünk pedig NAGYON tetszik ez a gondolat!
 

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók