Műsorújság
RTL Most

Superman bajszának annyi! Számítógéppel lesz újra pucér!

Eljutottunk arra a pontra, hogy a rengeteg utóforgatás bekavart a filmes gépezetbe! Miközben Henry Cavill bajszosan forgatja a M:I hatodik részét, a DC is visszarendelte dolgozni. A bajusz azonban nem maradhat!

Kitörtek a szőr-harcok! Nem viccelünk, komolyan erről van szó!

Miután mindenki ámuldozott egy sort a Justice League legújabb trailerén, újra felütötte a fejét a kételkedés. Jött az infó: nemcsak jelentéktelen utóforgatásról beszélhetünk a szuperhős mozi esetében: Joss Whedon komoly plusz munkát rendelt el a stábnak! Ez pedig mindenkinek nagy fejfájásokat okoz, kifejezetten Henry Cavill-nek.

Persze, most lenyugtathatnánk magunkat a szokásos szöveggel, hogy az ilyen felvételek normálisak, és a legtöbb film esetében bele is kalkulálják a tervekbe. Azonban ezek az utómunkálatok általában 1-2 hétig tartanak és olyan 6-10 millióba kerülnek.

Ehhez képest a Justice League miatt még plusz két hónapig kell forgatnia a színészeknek (Londonban és Los Angelesben), ami nagyjából 25 millióba kerül majd a stúdiónak!

Ezek a számok már eléggé rizikósnak tűnnek, úgyhogy kijelenthetjük: megvan az okunk az aggódásra.

A slussz poén pedig csak most jön! Meglehetősen elfoglalt színészekről beszélünk, és hiába szabad most az ideje Ben Affleck-nek és Gal Gadot-nak is, Ezra Miller és Henry Cavill esetében már problémás a munkáik összeszervezése.


Cavill éppen a Mission Impossible hatodik részét forgatja Tom Cruise-zal, amiben egy bajuszos, robosztus karaktert alakít… eközben Clark Kent alakja közel sem nevezhető lepukkantnak, vagy férfiasan szőrösnek. Ezek után alap, hogy a Justice League munkálatai miatt kénytelen lenne levágatni a frissen növesztett bajszát, azonban nem teheti meg!

Az M: I-t készítő Paramount ugyanis megtiltotta neki, hogy megváltoztassa a külsejét a forgatások közepén. Így viszont fennállt a kérdés, hogy mihez kezdenek Joss Whedonék. És ahelyett, hogy megváltak volna a szőrtől és álbajuszt cuppantottak volna Cavill arcára, CGI segítségével oldják meg a Warnernél, hogy Superman tényleg csupasz arccal repkedhessen a hőstársai oldalán.

Úgy tűnik, tényleg odáig jutott a világunk, hogy egyszerűbb számítógéppel összedobni egy meglett bozontot, mint a jó öreg ragasztó és smink után nyúlni!

És ha már a problémákat említettük, Ezra Miller-nek is nehezebb alkalmazkodnia a hirtelen jött „túlórákhoz”, hiszen Flash alakítása mellett éppen a Legendás állatok és megfigyelésük következő részén dolgozik, amiben ráadásul egyre fontosabb szerepe van a karakterének. Egy szerencséje van: mindkettő Warner projekt, így a készítők megbocsájtóbbak a Justice League kavarása miatt.
 

Forrás: The Variety, Hellogiggles

Legnézettebb videók