Műsorújság
RTL Most

Visszatérhet a kedvenc karakterünk a Wonder Woman 2-ben?

Mióta kijött Diana Prince eredettörténete, mindenki – kritikusok és nézők egyaránt – odavannak a DC filmért. Mégis, akik már látták, tudják, hogy akad benne bár keserédes pillanat, most viszont látunk némi reményt, hogy ezt feloldják!

Mielőtt nekilendülnénk a történetnek, szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, hogy spoileresen folytatjuk, úgyhogy aki még nem látta a Wonder Womant, most hagyja abba az olvasást!

Na szóval, az a helyzet, hogy a szívünk darabjait a vetítés óta keresgéljük, hiszen hiába szerettük annyira a filmet, amikor az egyik legszebb jelentében el kellett veszítenünk Steve Trevor kapitányt, vagyis Chris Pine-t, aki a következő mondatot és egy „szeretlek-et” követően elment megmenteni mindenkit és otthagyta Dianát:

„I can save today, You can save the world”


Meghalt, bennünk pedig csak a szomorúság maradt, hiszen nagyon jó páros volt a kettejüké: Chris Pine és Gal Gadot kémiája tagadhatatlan volt, és lényegében minden közös jelenetük arany volt. A humor, a kezdeti bajtársiasság, majd barátság és végül szerelem igazán szépen és visszafogottan jelent meg a filmben, mégis ez volt az egyik kulcsfontosságú részlete a történetnek.

Már most biztos, hogy lesz folytatás és az is, hogy Gal Gadot mellett a rendezőnő Patty Jenkins is visszatér, és újra ő kormányozza majd az amazon hercegnő hajóját. Azt is tudjuk, hogy a sztori a jelenkorban játszódik majd, viszont nemrég feltették a nagy kérdést Jenkisnek: visszatérhet-e még valamilyen formában Steve Trevor?Azt mondta, ez egy nehéz kérdés!

„Annyit mondhatok csak, hogy ez a kérdés egy nagy dilemma! Abban reménykedtem, hogy erről nem beszélünk publikusan, mert szeretném, ha mindenki megnézné. De nagyon nehéz eldönteni, mely karakterek lehetnek benne a folytatásban, az idősík miatt.”


Sőt, a képregényekben maga Aphrodité hozta vissza a halálból Trevort, aki feleségül is veszi a Csodanőnket. Persze, olyan történetszálak is adódnak, ahol a karaktere jóval öregebb választottjáénál, és csupán barátok…

De ez fenntartja a reményt, hogy a zseniális Pine-Gadot jelenetek valamint a rajongók lelkesedése ráveszi a készítőket, hogy valahogy visszaadják nekünk és Dianának szeretett kapitányunkat!

Legnézettebb videók