Műsorújság
RTL Most

Mikor kapjuk már meg a legújabb Bosszúállók-film előzetesét?

A Comic-Conon állítólag mindenki eldobta az agyát az Infinity War első kedvcsináló videójától. És most mehetnénk is tovább, hogy megnézzük együtt a csodálatos HD felbontású, netes verziót, de mindenkit el kell keserítenünk…

Sajnos nem tudjuk kielemezni, vagy éppen a nyálunkat csorgatva örömkönnyeket hullatni rá, mivel a készítők és a Marvel hét lakat alatt őrzik a felvételeket. Mielőtt azonban felháborodás nélkül belenyugodnánk ebbe, ne tegyük!

A Comic-Conon – vagyis a geek népesség valhalláján – a kitartó rajongók már megnézhették a régóta várt előzetest!

Ez még nem lenne meglepő fordulat, hiszen ez a rendezvény éppen arról szól, hogy aki eléggé kitartó, és képes jegyet szerezni magának, nemcsak a legnagyobb képregényfilmek főszereplőivel találkozhat, de exkluzív videókat és beszélgetéseket is megleshet. Ezek persze a legtöbbször pár órával később már fent is vannak a neten… és ezt a fejezetet várjuk mi halandók, akik nem lehetünk ott…

 

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

A Marvel esetében azonban hiába vártunk erre, nem szokásuk idő előtt lelőni a készülő alkotásaikat. Ők tényleg abban hisznek, hogy megtisztelik a Comic-Con résztvevőit, hogy csakis ők láthatják ideje korán a trailereiket.

Ez persze igazán nagylelkűnek és kedves gesztusnak is számíthatna, azonban ott van az a galád gondolat a fejekben: ha már egy ekkora közönség megkaphatta, és készen van az anyag, akkor miért ne lehetne mindenkinek megmutatni? Eleve nehéz kiküszöbölni a kalóz felvételeket, hiszen a helyszínen bárki felveheti a történéseket. Ez most is így volt: egy rossz minőségű videó kezdett el terjedni a neten, amit a Marvel utólag valahogyan eltávolított a legtöbb oldalról…

 


Küzdeni és takarítani vagy megelőzni?

„Szeretnénk, ha az előzetes a legjobbkor látna napvilágot. Ezért inkább kivárunk, nem kapkodjuk el. El tudjátok képzelni, hogy milyen kaliberű vizuális effektekkel dolgozunk ilyenkor. Ebben vannak olyan effektek, amik csak egy Comic-Con közönség előtt működhetnek. De amikor a nagy nyilvánosság elé tárjuk, biztosnak kell lennünk benne, hogy olyan az alapanyag, ami ennek megfelel!” – nyilatkozta az Infinity War egyik rendezője.


Ergo, vannak olyan apró részletek, amelyek egyszer nézve – egy óriási kivetítőn – bőven elmennek, azonban egy nagy felbontású, hivatalos trailerben – amit mindenki árgus szemekkel elemez végig – már nem.

Valahol érthető a készítők magyarázata, de ne legyünk naivak: a legnagyobb aranytojást tojó tyúkot nem szabad azonnal a tömegeknek adni. Várjanak csak, éhezzenek ki, és akarják minél jobban! Ilyen ez a marketing biznisz.

Annyira azért mi sem vagyunk bosszúsak, hiszen így is rengeteg jóságot kaptunk a Marveltől az elmúlt pár napban. A Thor 3 legújabb, rock-operákat, Galaxis őrzőit idéző trailere még mindig üldöz minket, amiben ráadásul Cate Blanchett még az eddigieknél is menőbb, Hulk pedig végre megszólal és jót cseveg a rövidhajúra nyírt Chris Hemsworth-szel!

Volt itt még Black Panther, a Hangya folytatásban feltűnő főgonosz Michelle Pfeiffer, Captain Marvel tervek, és természetesen egy lenyűgöző Infinity War plakát is (fentebb).

Azt meg már hagyjuk is, hogy mennyire kiégtünk és szétolvadtunk Mark Ruffalo zseniális backstage fotóitól! Nyugi, nem kell csak a szavainkra támaszkodnotok, nézzétek:
 

 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

„Írjatok ti címet (mert akkora örömöt és boldogságot okoz nekem ez a kép, hogy nem tudok gondolkodni)” – írta Mark Ruffalo az alábbi képhez.
 

 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on


Forrás: Moviefone, The Hollywood Reporter, NME, EW

Legnézettebb videók