CinemaKlub

Az eszed megáll! Így néz ki Chewie és Lando a Han Solo-filmben!

rtl.hurtl.hu

2017. július 19. 13:12

Ron Howard, amint beült a rendezői székbe neki is látott a munkálatoknak, szerencsénkre pedig nem kevés infót és képet is csepegtet a forgatásokról! Kattints az exkluzív fotókért!

Az Oscar-díjas rendező személyével máris nőtt a bizalmunk aHan Solo spin-off-filmek kapcsán, Howard pedig úgy tűnik, úgy köszöni meg a rajongók által belé vetett hitet, hogy képeket oszt meg a projektről!

Az első ilyen fotón mindenki kedvenc Wookie-ja, Chewbacca (Joonas Suotamo) látható, de ha valaki elég szemfüles észreveheti, hogy nem ő az egyetlen szőrmók a felvételen!

Úgy néz ki, a rendező és Suotamo éppen egy felvételt lesnek, amin két Wookie látható, de hogy az egyik közülük Chewie lenne, az sajnos a képből nem derül ki. Előfordulhat ugyanis, hogy Chewie és a szerelme szerepelnek a fotón, de az is lehet, hogy csupán a családtagjairól, esetleg a szüleiről van szó.

Ám nemcsak Chewie-ra vethetünk egy pillantást, hanem Lando Calrissiant is láthatjuk, akit Donald Glover alakít majd! Az Instagramra posztolt képen Lando, feltehetően a Millennium Falcon pilótafülkéjében ül éppen. Han Soloék filmje ugyanis tíz évvel azEgy új remény című fejezet előtt játszódik majd és bemutatja azt a versenyt is, melyen Solo elnyerte Landótól a legendás űrjárgányt!

 

A post shared by RealRonHoward (@realronhoward) on

Egyébként az eredettörténet mellett aStar Wars: The Last Jedi című filmről is terjedtek el új hírek, ilyen például az, hogy Luke (Mark Hamill) harminc év után először, ismét fénykardot ragad és harcolni fog a hetedik részben!

Mi pedig kíváncsian várjuk, vajon mennyivel lett erősebb Luke Skywalker azóta, hogy utoljára láthattuk!

Ám a feltételezések megerősítésére még várnunk kell, ugyanis a Han Solo-film és a Star Wars: The Last Jedi készítői is elárulták, az idei Comic-Cont kihagyják!

Előbbi jövő tavasszal, míg az utóbbi már idén télen megtekinthető lesz a mozikban!

Forrás: movieweb.com

#CinemaKlub#Filmek#star wars#han solo#spin-off#donald glover#mark hamill

Címlapról ajánljuk