CinemaKlub

Vigyázat! Íme, a filmtörténet 10 legforróbb pillanata!

Juhász LucaJuhász Luca

2017. július 10. 16:19

A tikkasztó melegre való tekintettel és az Elemi ösztön évfordulójának alkalmából, úgy döntöttünk, összeszedünk néhány szexi jelenetet, melyek biztosan ismerősek lehetnek a mozik vásznairól, illetve amik láttán a te szád is biztosan tátva marad!

Mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat egyetlen filmből sem, legyen szó romkomról, zsebkendőket szétsírós drámáról, vagy izgalmas akciófilmről?

Hát az a pillanat, amikor hősünk megmutatja, hogy mennyi is az annyi, és olykor teljesen nekivetkőzve, olykor nedvesen, de van, hogy teljesen higgattan elcsábítja a kiszemeltjét!

Lássuk, mire is gondolunk pontosan:

1. Vágy és vezeklés

Az egyik legszomorúbb szerelmi történethez dukál egy igazán emlékezetes erotikus jelenet is, amelyben a helyszín ezúttal egy könyvtár, a két főszereplő pedig a csodaszépKeira Knightley és a sármos James McAvoy.

2. Lopott szépség

Bernardo Bertolucci filmjei híresek a leplezetlen erotikáról, nincs ez másként a felmenőit kereső fiatal lány történetével sem, melynek főszereplője Liv Tyler, aki önmagában is fantasztikus látványt nyújt, ám amikor a színésznő filmbeli partnere unszolására nedves hajjal, egy szál ingben a tükörképével szemez, majd végig is nyalja a tükröt, attól aztán biztosan sokan eldobták az agyukat.

3. Micsoda nő!

Ki ne emlékezne a ’90-es évek egyik legnépszerűbb filmjére, melynek főszereplője az azóta is legszebb nőnek tartott Julia Roberts és a jóképű Richard Gere. Na, és az a jelenet megvan, amikor a férfi magányosan a hotel bárjában zongorázik, de a nő hosszú combjai elterelik a figyelmét? Igaz, éppen csak annyira, hogy a zongora tetejére fektesse a csábítót!

4. 40 nap 40 éjszaka

Josh Hartnett egy furcsa fogadás miatt nem érhet sem nőhöz, sem pedig magához negyven napig, csakhogy eközben beleszeret egy lányba, így amikor a kapcsolatuk kezd szorosabbá válni, a srác kénytelen egy virágszirommal kedveskedni szíve választottjának! Nem elég, hogy ez nagyon romantikus, de valljuk be, igazán szexi jelenet is!

5. Match Point

Egy film, amiben szerepel Jonathan Rhys-Meyers és Scarlett Johansson - ráadásul Woody Allen rendezte - mi más lehetne, mint szexi! Így az sem csoda, hogy ebben a filmben rögtön két jelenetet is ki tudnánk emelni. Az egyik, amikor a két főszereplő először találkozik és szóba elegyednek, azok a pillantások magukért beszélnek! A másik pedig az, amikor a páros először lesz egymásé a szakadó esőben, egy útszéli kukoricásban.

6. Shame - A szégyentelen

Mielőtt Michael Fassbender mutáns hős lett volna, rengeteg botrány filmben szerepelt. Ezúttal egy szex-függő férfit alakít, akinek egyetlen pillantásától bárki elájulna, nem is csoda, hogy a filmben túlfűtött férfi közeledésére úgy reagált az ismeretlen nő.

7. 9 és ½ hét

Kim Basinger és Mickey Rourke kultfilmje maga a tömény erotika, a szexi jelenetek Mekkája. Sőt, azt is bebizonyítja, hogy ez a két gyönyörű ember egykor nemcsak fantasztikusan nézett ki, hanem valószínűleg még a mai napig is iszonyat tehetségesek!

8. Szerelmünk lapjai

Bár Ryan Goslingékfilmje inkább romantikus, mint szexi, azért amikor a két meggyötört szerelmes ismét visszatalál egymáshoz, az a pillanat igazán fülledtre sikeredett. Természetesen, itt sem maradhatott el az zuhogó esőben csókolózás!

9. A Wall Street farkasa

 Ez az a mozifilm, ami új szintre emelte Leonardo Dicapriót, Matthew McConaughey-t, valamint megismertette velünk - az azóta abszolút szexistennőként számon tartott -Margot Robbie-t. Nem véletlen, hiszen a színésznő minden szinten kitárulkozott a siker érdekében!

10. Elemi ösztön

Azt senki sem vitathatja, hogy az első számú dög, és az egész szexizés dolognak megtestesítője, az utánozhatatlan Sharon Stone, akinek ikonikus jelenetei az Elemi ösztön című filmben legendássá tették a színésznőt.

Nem is csoda, hogy már huszonöt éve ámulunk a teljesítményén!

Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#forróság#szexizés#erotika#ryan gosling#sharon stone#margot robbie#scarlett johansson#keira knightley#michael fassbender#julia roberts#sztárok

Címlapról ajánljuk