Műsorújság
RTL Most

Ryan Gosling lehet az új Willy Wonka?

A Kaliforniai álom sikere, és a 36 éves, Oscar-jelölt színész elismertsége nagyon jó alap lehet hozzá, hogy tényleg Gosling bújhasson a híres csoki mágnás bőrébe. Vajon újra énekes-táncos szerepben láthatjuk?

Régóta tudjuk már, hogy a „Ryan Gosling menetelést” nem szabad félvállról venni, hiszen egy olyan multitálentumról van szó, aki nemcsak színészi képességeivel, de hangjával és táncmozdulataival is képes megidézni a régi korok Hollywoodját. Nem véletlenül vett le minket a lábunkról a 6 Oscart is begyűjtő Kaliforniai álomban, most pedig egy igazi ikonikus film folytatásában bizonyíthat egy legenda, Harrison Ford mellett: jön a Szárnyas fejvadász 2.

Mindezt tetézi egy újabb jobb pletyka: állítólag a Warner kiszemelte Goslingot, hogy ő játssza el a „fiatalabb” Willy Wonkát egy előzménytörténet filmben.

Úgy tűnik, hogy a nagy szünet és a családi kikapcsolódás után, Gosling egy percig sem pihen. És ha minden hír igaz, akkor nyugodtan belesüppedhetünk a székünkbe, hiszen látszik, a színész próbál minél sokszínűbben válogatni a szerepek között.

Willy Wonkával már többször is találkozhattunk, először 1971-ben Gene Wilder főszereplésével, majd később 2005-ben, egy Tim Burton feldolgozásban, amelyben Johnny Depp-re bízták a bolondos cukormágus szerepét. Miközben az előbbi a kultfilmek sorába került, Burton adaptációját kevesen zárták a szívükbe, annak ellenére is, hogy a mozikban nagyon jó számokat hozott.

Utánuk viszont most úgy tűnik, tényleg Gosling veheti át a Wonka stafétát!

„A Warner jelenleg egy 29 és 35 év közötti férfi színészt keres. Ryan Gosling eddig az elsőszámú jelölt, miután a színész is jelezte, hogy szívesen eljátszaná a csokigyár tulajdonost.”


A történet elvileg Wonka korábbi éveibe repítené vissza a nézőket, amikor először találkozott az umpa lumpákkal. A filmek alapvetően Roald Dahl regényein alapulnak, aki azonban sosem írt egyedül csak Wonkáról, emiatt a most tervezett Warner reboot nem tud egyedül Dahl írásaira támaszkodni.

Mi kifejezetten imádnánk, ha Goslingot újra egy könnyed, éneklős-táncolós szerepben láthatnánk, úgyhogy máris neki kezdtünk a mantrázásnak, hogy ez a projekt összejöhessen!

Addig is van mit várni a színésszel, hiszen még idén megkapjuk a látványosnak és meglehetősen lehengerlőnek tűnő Szárnyas fejvadász folytatásában.
 

Forrás: Movieweb

Legnézettebb videók