Műsorújság
RTL Most

Már tudjuk mi lesz Magnetóval a következő X-Menben

Az örömködésen már túl vagyunk, hiszen nemrég kiderült, hogy Michael Fassbenderék is visszatérnek a Dark Phoenix-ben. Most pedig egy eléggé esélyes sztori részlet terjeng a folytatásról.

Éppen ideje volt már, hogy mindenki neki kezdjen a spekulációk gyártásának, hiszen hamarosan megkezdődik az X-Men: Dark Phoenix forgatása, ami már a negyedik része a 2011-ben újonnan elindított X-Men sorozatnak.

Szerencsére a fiatal X Professzort, Magnetót és Mystique-t alakító szuper hármas, vagyis James McAvoy, Mishael Fassbender és Jennifer Lawrence visszatérnek ebben a részben is. Azért is nagy megkönnyebbülés ez, mert az eredeti szerződésük már nem kötelezte volna őket. Reméljük, hogy nem a „pénz nagy úr” alapon vállalták el ezt a plusz filmet, hanem a zseniális forgatókönyv láttán képtelenek voltak nemet mondani a további mutánskodásnak…

Annak ellenére, hogy a folytatás középpontjában Jean Grey és a benne rejlő gigászi erő és Főnix állnak majd, a megszokott csapatnak is fontos szerepe lehet ebben a felvonásban is.

Az a hír járja, hogy a történet a ’90-es években játszódik majd és a jól ismert Magneto egy szekta vezetőjeként térhet vissza a történetbe, ennek megfelelően a jelmeze is más lesz, mint amit eddig megszokhattunk.

Elvileg az Akolítusokat (Acolytes) vezeti majd, akik az X-Men képregényekben is feltűntek, ráadásul az is erre a cselekményszálra utalhat, hogy ez a mutáns csoport a képregényekben is a ’90-es években jelent meg először. Arról is többször szó esett már, hogy ennek a fejezetnek bizonyos részei az űrben játszódhatnak, ez pedig szintén Magneto hű csoportjára utalhat, akik egy aszteroidán rendezték be a kommunájukat.

Ha ez nem adna elég okot az izgalomra, akkor még azért is drukkolhatunk, hogy tényleg Jessica Chastain-nek adják a főgonosz szerepét! Ha egy Thor 3 megkaphatta Cate Blanchet-tet, akkor követeljük, hogy Chastain X-Gonosz lehessen!
 

Forrás: movieweb

Legnézettebb videók