Műsorújság
RTL Most

Itt az első fotó az új X-Men-film stábjáról! Észreveszed a hibát?

Most már biztosan lesz Dark Phoenix-film, a legújabb kép alapján pedig abban is egyre biztosabbak lehetünk, hogy a forgatások hamarosan meg is kezdődnek! Valami azonban nem stimmel a csapattal! Te vajon rájössz a turpisságra?

Nemrég maga James McAvoy posztolt egy fotót az Instagramjára, amin a legújabb X-Men mozi, a Dark Phoenix majdnem teljes szereplőgárdája látható, plusz egy meglepetés vendég!

Bevalljuk, mi eddig is sejtettük, hogy a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau szuperhős, de azt álmunkban sem mertük volna gondolni, hogy az X-ek csapatához tartozik!

 

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Viccet félretéve a Dark Phoenix forgatásai Montrealban folynak majd, ezért látható a népszerű politikus, James McAvoy (X Professzor), Sophie Turner, azaz Jane Grey (Főnix), valamint az előző X-Men sztoriból már megismert Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Árnyék) és Alexandra Shipp (Ciklon) társságában.

Ám a sok fiatal mutáns mellett, állítólag minden esélyünk megvan arra is, hogy ismét láthassuk Jennifer Lawrence-t és Michael Fassbender-t is, akik McAvoy mellett már régi motorosnak számítanak az X-Men sztorikban.

 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Arról nem is beszélve, hogy a pletykák szerint Turner kisasszony mellett, egy másik vörös színésznőt, Jessica Chastain-t is üdvözölhetünk majd a csapatban!

Ha pedig a frizuráknál tartunk, nem árt megjegyeznünk, hogy a kedvenc Professzorunkat játszó sztár ismét kopaszra borotválta a fejét! Lehet, hogy az X-Men: Dark Phoenix már forog is?

Nos, ha valakinek nem lenne elég a jó hírekből, akkor bónuszként még külön öröm, hogy az X-Men: The New Mutants film csapata is összeállni látszik!

 

A post shared by Anya Joy (@anyataylorjoy) on

A Fox úgy tűnik, az előző az X-Men-Apokalipszis vegyes fogadtatásán felbuzdulva, két mutáns filmmel is megtorpedózza a nézőket. Utóbbiban pedig olyan fiatal tehetségeket láthatunk majd, mint Anya Taylor-Joy, aki Magik-et alakítja majd, valamint Maisie Williams-t, Wolfsbane-ként, de feltűnik még Blu Hunt, Mirage-ként és Henry Zaga-t Napfoltként!

 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Míg a Dark Phoenix-et - ami úgy fest, hogy a ’90-es években fog játszódni - Simon Kinberg rendezi, addig a The New Mutants filmet a Csillagainkban a hiba készítője, Josh Boone jegyzi, aki tervei szerint, egy jóval letisztultabb, ugyanakkor sötétebb, szinte már horrorisztikus mozit szeretne készíteni a fiatal mutánsok történetéből!

Hogy mikorra várhatók az új kalandok?

Az X-Men: Dark Phoenix, 2018 novemberében kerülhet a mozikba, míg az X-Men: The New Mutants, ha minden jól megy áprilisban lesz látható!

De ne feledkezzünk meg a legviccesebb mutánsról sem, a Deadpool 2 már forog, a végeredményt pedig jövő nyáron meg is kapjuk!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram

Legnézettebb videók