CinemaKlub

Vigyázat, hisztis hírességek!

rtl.hurtl.hu

2017. február 14. 15:24

Mindenkinek vannak elképzelései arról, hogy melyik sztárnak milyen allűrjei lehetnek. Nos, nem kell tovább gondolkodnunk, ugyanis most összeszedtünk öt olyan hírességet, akivel mi biztosan nem találkoznánk, de ezek után lehet, hogy már ti sem akarnátok!

Megan Fox

Ha valaki eddig nem sejtette volna, Michael Bay nem véletlenül vált meg a Transformers-filmek bombázójától! A rendező munkamoráljára már többen is panaszkodtak, de lehet, hogy a szexi színésznő jobban tette volna, ha inkább nem áll be a sorba. Fox azonban nemhogy egyetértett az utálkozókkal, még túl is szárnyalta őket, azzal mikor kijelentette, hogy Bay egy fasiszta diktátor!

„Olyan a forgatásokon, mint amilyen Hitler lehetett”- nyilatkozta a színésznő.

Erre a film producere, Steven Spielberg és a rendező kitették a lányt a következő részből, Bay pedig még egy interjú során is elmondta, hogy Megan Fox valóban így érezhette, hiszen nem mindig kapta meg az állandó figyelmet, amire vágyott és valószínűleg az is zavarhatta, hogy kénytelen valóban megdolgozni a pénzéért!

Christian Bale

A Terminátor – Megváltás című alkotás legemlékezetesebb jelenete, Christian Bale egyik kirohanása lett a forgatások alatt. A videón az látható és hallható, ahogyan a színész keresetlen hangnemben, fennhangon üvölt az operatőrrel. Miután a felvétel nyilvánosságra került Bale bocsánatot kért, a viselkedését pedig azzal magyarázta, hogy a forgatások stresszesek voltak és próbált akkor is a karakterével, John Connorral azonosulni, ha a kamerák már nem forogtak!

A legendával való forgatásokról ódákat zengtek, de nem éppen azért, mert olyan gördülékenyen mentek volna vele a dolgok!

A szexszimbólum híresen feledékeny, szétszórt és érzékeny volt. Az elfelejtett szövegeit a kellékekre ragasztották, miután sokadszorra sem tudták felvenni vele a jeleneteit, mivel nem tudta, hogy mit kell mondania. A folyó, ahonnan nincs visszatérés című film munkálatai alatt pedig Monroe meg volt róla győződve, hogy el van törve a lába, hiába mondták neki az orvosok, hogy nincs semmi baja.

Így nem csoda, hogy több kollégája is úgy nyilatkozott, szeretik Marilyn-t, de szörnyű volt vele dolgozni!

Russell Crowe

Crowe a 2000-es Oscar-díjátadóról, a legjobb férfi főszereplőnek járó aranyszobboral térhetett haza. Pedig a Gladiátor forgatásán a színész állítólag borzalmasan viselkedett és többször is sértegette a forgatókönyv, valamint a szövegírókat. Például az egyik nagyobb monológja után látszott rajta, hogy valami gondja van, így a rendező, Ridley Scott megkérdezte, mi a probléma.

Crowe válasza erre az volt, hogy ez az egész baromság, majd hozzá tette: „De mivel én vagyok a legjobb színész a világon, éppen ezért még a hülyeségből is, valami jól hangzó dolgot tudok csinálni!”

Katherine Heigl

A színésznő első hisztije a Felkoppintva című filmhez köthető, mivel Heigl azt nyilatkozta, hogy az alkotás szexista és szerinte lenézi a nőket, ami abból is látszik, ahogyan a gyengébbik nem képviselőit ábrázolják a történetben. Ezek után pedig képes volt vissza utasítania A Grace klinika című sorozatért kapott Emmy-díjat, illetve a gálán való részvételt, ami miatt az írok meg is orroltak rá!

Ezek után azzal a címkével illeték Katherine Heigl-t, hogy "nehéz eset", aminek hallatán a színésznő úgy érezte, hogy elárulták őt.

Forrás: screenrant.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#hiszti#russell crowe#christian bale#katherine heigl#marilyn monroe#steven spielberg#megan fox#transformers

Címlapról ajánljuk