Műsorújság
RTL Most

Máris megvan, kik lesznek Gotham városának szirénjei?

Az már biztos, hogy Harley Quinn-t ismét Margot Robbie alakítja majd, de a rajongók máris elkezdték találgatni, illetve követelni kedvenceiket a másik két rosszlány szerepére!

A David Ayer által rendezett Gotham City Sirens mindenki érdeklődését felkeltette, így nem csoda, hogy már megszülettek az elképzelések, hogy ki öltse magára Macskanő, valamint Méregcsók jelmezét.

Előbbinek a rajongók szinte már követelik, hogy A sötét lovag - Felemelkedés Selina Kyle-ja, azaz Anne Hathaway legyen!

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis nemcsak a humort hozta a Christopher Nolan féle Batman-filmben, de meglehetősen új és szexis megvilágításba helyezte Macskanő karakterét.

Aki így sokkal viccesebb, ugyanakkor keményebb oldalát mutatta, mint az eddigi filmekben, arról nem is beszélve, hogy végre elmaradt az az őrültség is, ami a képregényekben is jellemezte a hősnőt. Bár Harley Quinn-ből kiindulva, így is jócskán kaphatunk még belőle!

A jó hír pedig az, hogy Hathaway már a film bemutatásakor úgy nyilatkozott, szívesen visszatérne a DC Univerzumba, mert nagyon szerette a szerepét és az alakításának fogadtatásától is el volt ragadtatva.

Na, de mi a helyzet Méregcsókkal?

Az internet népe egy emberként küzdött azért, hogy Jessica Chastain-t már akár az önálló Batman-filmben is láthassa a bájkeverő képében.

A csodaszép színésznő azonban állítólag visszautasította, hogy eljátssza a vörös amazont, ahogyan az a pletyka is felröppent, hogy Megan Fox viszont pályázna a szerepre!

Mondjuk, mi előbb tudnánk elképzelni Fox-ot a Macskanő latex jelmezében, de ez még nem zárja ki, azt sem, hogy végül ő legyen Méregcsók.

Egy dolog azonban biztos, látva mekkora népszerűséget hozott Margot Robbie-nak Harley Quinn megformálása, arra mérget vehetünk, hogy hatalmas lesz a verseny mindkét karakter szerepére.

Forrás: hollywoodreporter.com, screenrant.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók