Műsorújság
RTL Most

Így vakációzott Katherine Heigl

A Grace klinika szőke sztárja végre maga mögött hagyhatta a dolgos hétköznapokat, így családjával Mexikóba utazott, ahol egy héten át élvezték a napsütést és a medence hűs vízét.
Forrás: Katherine Heigl Facebook oldala
 
Katherine Heigl-t az utóbbi időben nagyon lekötötte "új foglalkozása". Aggodalomra azonban semmi ok, a szőke szépség továbbra is színészkedik, csupán arról van szó, hogy jelenleg az Amerikai Egyesült Államok elnökének tanácsadóját alakítja Az elnök árnyékában című drámasorozatban.

A forgatások még nem értek véget, a készítők azonban egy hét szünetet tartottak a munkálatokban. Katherine természetesen kihasználta a szabad perceket, és családjával a gyönyörű mexikói városba, Punta Mita-ba utazott. A nyaralásról képek is készültek, melyeket a színésznő Instagram oldalán tett közzé.
 
Forrás: Katherine Heigl Instagram oldala
 
"Fantasztikusan érzem magam!" - kommentálta Heigl, aki láthatóan teljesen átadta magát a napsugaraknak.
 
Forrás: Katherine Heigl Instagram oldala
 
"Josh Kelley is remekül érzi magát!" - a színésznő férje is a napon ejtőzött.
 
Forrás: Katherine Heigl Instagram oldala
 
"Apró trópusi babáim" - olvasható a Katherine és Josh örökbefogadott gyermekeit ábrázoló fotó alatt.
 
Forrás: Katherine Heigl Instagram oldala
 
A színésznő még azt is megosztotta követőivel, hogy milyen finom tengeri különlegességeket ettek: "A mai ebédünk"
 
Forrás: Katherine Heigl Instagram oldala
 
 A laktató ebédet pedig edzés követte. A színésznő és rokonai koktéllal a kezükben futottak: "Így néz ki egy edzés, amikor vakációzik az ember..."

Forrás: dailymail.co.uk

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók