CinemaKlub

Adam Driver titkokat osztott meg a Star Wars-ról!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 14. 14:10

A Star Wars: Az ébredő erő sztárja érdekes dolgokról beszélt a franchise kapcsán, sőt a véleményét is kifejtette a készülő moziról. Meg fogsz lepődni mihez hasonlította a legújabb epizódot!

A színész ugyanis párhuzamot vélt felfedezni a készülőStar Wars - Episode VIII és a Star Wars: A birodalom visszavág filmek között!

Mikor egy interjú során megkérdezték milyen lesz a legújabb Star Wars-mozi, amiben Adam Driver visszatér majd, mint Kylo Ren, a sztár a következőket nyilatkozta:

„Nagyszerű! Hasonló a hangvétele, mint A birodalom visszavág-nak. A szereplők mindig azzal jönnek: "ez a sötét erő", amire egyébként nem tudom, hogy tényleg ennyire szükség volt-e. Mindenesetre most is kihangsúlyozzák, csak más módon és, így sokkal egyértelműbb lesz.”

 


Emellett az ifjú tehetség a következőképpen dicsérte a mozi rendezőjét Rian Johnson-t:

„Ő nagyon hiteles és bízik benne, hogy a közönség veszi majd a lapot, és értékeli a kétértelmű megoldásokat, ahogyan nem szab meg semmit sem a színészeknek és nem állítja le őket, ha valamit ki akarnának próbálni. Ezért nagyon szórakoztató vele dolgozni, valamint játszani a filmjében.”

 


Ebben egyébként a Star Wars-filmek másik főszereplője John Boyega is egyetértett Driver-rel:

„Rian Johnson szuper! A film pedig kicsit más irányt fog venni, sötétebb lesz és sokkal nagyobbat fog szólni! Sokan kérdezték tőlem, hogyan lehetséges ez Az ébredő erő után? Pedig, így lesz!”

Egyébként a forgatásokkal már a film felénél tartottak a nyáron, így várhatóan jövő év decemberére a mozikban landolhat a Star Wars – Episode VIII!

Forrás: NME.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#adam driver#star wars: az ébredő erő#john boyega#rian johnson#titkok

Címlapról ajánljuk