Műsorújság
RTL Most

A Star Wars sztárjai mindent meghódítanak!

Mostanság nem új keletű, ha arról olvashatunk, hogy Az ébredő Erő ifjú felfedezettjei egyre több filmben szerepelnek. Daisy Ridley után most John Boyegát is szárnyára kapta a hírnév.

Mióta J.J. Abrams sikerre kormányozta az újonnan felélesztett Star Wars világot, és bemutatták a hetedik részt, a főszereplők mindenhol ott vannak. Eddig főleg a női főhősről, a Rey-t alakító Daisy Ridley-ről hallhattuk a legtöbb filmes pletykát: akadt itt Lara Croft, sőt sci-fi romkom egyaránt. A semmiből feltűnt színésznőben van energia bőven, úgyhogy egy percig sem csodálkoztunk ezen.

A fiúknál már picit más volt a helyzet: a Poe Dameronként bemutatkozó Oscar Isaac maximum a mainstraimebb filmeket fogyasztó nézők körében lehetett új név, hiszen már több produkcióhoz is a nevét adta, sőt, Golden Globe-díjas! Úgyhogy ő némileg tapasztalt kivételt képezett az új hármasban.


Azonban John Boyega – aki Finnt keltette éltre – Ridley-hez hasonlóan viszonylag frissnek számít még a filmiparban. A Star Wars-nak köszönhetően most azonban sikerült egy újabb nagyköltségvetésű filmet leakasztania: ő lesz a Tűzgyűrű 2 főszereplője, leváltva ezzel az első rész rosszfiúját, Charlie Hunnamet.

A hírt az első rész rendezője, Guillermo del Toro jelentette be:

„Nagyon örülök, hogy John-t is a csapatban üdvözölhetem. A Tűzgyűrű univerzuma most őt szerezte meg főszereplőjeként. És nem is tudtam volna jobb embert találni erre a feladatra!” – nyilatkozta.


A második rész rendezője azonban már nem del Toro lesz, csupán a produceri teendőkben vesz majd részt. A film történetéről azonban még semmit sem tudni, azon túl, hogy még több lesz benne a szörny és a robot, meg a zúzás…


Forrás: Empire Online
Képek: Tumblr

 

Legnézettebb videók