Műsorújság
RTL Most

Sosem látott részletek, amit a Star Wars 8-ról tudnod kell!

Nem titok, rajongunk a Csillagok háborújáért, éppen ezért minden információ morzsának különösen örülünk, amit az interneten elcsíphetünk a most készülő VIII. epizódról. Íme néhány infó, amit még biztosan nem hallottál a legújabb részről!

A filmből megjelenő részleteket már valószínűleg mindenki látta, aki egy kicsit is fanatikus, viszont a készítők tudatosan kihagytak olyan szereplőket, akik fontos részt vállalnak majd a sztori folytatásából. Ilyen például Benicio Del Toro (Blöff, Cin City) és Laura Dern (Jurassic Park) is, akikről eddig csak találgatások folynak, vajon milyen szerepet is töltenek majd be. Egyesek szerint Dern és Daisy Ridley (Ray) mint anya-lánya tűnik majd fel a képernyőn, Del Toro pedig Lord Vikram szerepét ölti majd magára.

 


És akkor itt álljunk meg egy picit. A most következő információk hitelessége bár kicsit megkérdőjelezhető, de mindenesetre, ha rejlik benne igazság, SPOILER lehet a következő részhez. Rábukkantunk ugyanis a 8. epizód lehetséges forgatókönyvére.

Fontos, még egyszer tisztázni, hogy nem hivatalos forgatókönyvről beszélünk, mindenesetre azért nagyjából vázolnánk, hátha lesz benne igazság.

 


A leírtak szerint három főszálat kapunk majd Rey, Finn és Kylo történetét, amelyek a film végére összefonódnak. Rey például Luke Skywalker mellett - mint annó az ifjú Skywalker Yoda oldalán - edződik és tanul egy idegen bolygón.

Rey-ről kiderül, hogy ő a legújabb kiválasztott, ugyanis az Erő mindig talál egy újat, amikor az univerzumban felborul az egyensúly, ezért van Rey-nek kapcsolata az Erővel. Luke emiatt fél is tanítani a lányt, ugyanis nem akarja, hogy egy újabb Darth Vader szülessen. Emellett plusz infó még, hogy Rey-nek is lesznek látomásai és többek között Maz Kanata-val is beszélgetni fog.

 


Amit még megtudhattunk, hogy a háború már nagyon közel van. Leila is meg akarja támadni az Első rendet, és a sötét oldal is toboroz. Finn és Poe is komoly szerepet kap majd, a történet elején az Ellenállás egyik cirkálóján ébredve, a Köztársaság új főhadiszállására tartanak.

Bár a Disney nem tüntette el az anyagot, az esély megvan, hogy a hírek igazak. Mindenesetre a sztori jól hangzik, így még nagyobb izgalommal várjuk a messzi-messzi galaxis történetét.

Holnap az-az május 4-eegyébként, hivatalosan is pirossal jelzett dátum a Star Wars rajongók körében. Ha minden igaz a készítők nagy bejelentéseket tesznek. Kiderülhet a következő rész alcíme, és a Star Wars: Rogue One című spinoff-ról is napvilágot láthatnak információk. Megtudhatjuk, ki játssza majd az ifjú Han Solót és hogy Darth Vader kap-e szerepet a vásznon!

Forrás: www.reddit.com, cinemablend.com
Képek: tumblr

Legnézettebb videók