CinemaKlub

Ismerd meg Sofia Boutella-t a Star Trek legújabb harcosát!

rtl.hurtl.hu

2016. július 20. 13:00

Az algériai származású színésznő Madonna háttértáncosaként kezdte, majd egészen a csillagokig jutott a Star Trek: Mindenen túl című filmmel! Lássuk, mit érdemes róla és a szerepéről tudni!

A 34 éves csinos színésznő még gyermekkorában költözött az általa csak nomádként fémjelzett családjával Franciaországba, majd később egyedül utazott Los Angelesbe szerencsét próbálni, ahol jelenleg is él!

Nem csoda hát, hogy megkapta a legújabb Star Trek filmnek az egyik legharciasabb szerepét, amihez Boutella két hónapig keményen edzett egy japán csapattal, akik megtanítottak neki különböző fogásokat és a keleti küzdősportok alapjait.

Ehhez pedig jól jött, hogy mielőtt Sofia Boutella színészkedésre adta volna a fejét, tizenkét évig dolgozott profi táncosként, olyan nevek mellett, mint Madonna és Michael Jackson!

A filmes sikerek sem várattak magukra sokáig, hiszen az algériai táncosnőt láthattuk a Kingsman című filmben is, most pedig a Star Trek Jaylah-ja szerepében tündököl!

„Ő egy igazi túlélő! Erős, független és önálló!” – mondta karakteréről a színésznő.

Ezen kívül az egzotikus szépség csak óvatosan fogalmazott Jaylah-ról, és annak jelentőségéről a Star Trek: Mindenen túl című moziban:

„Mindent titokban kell tartanom, de azt elárulhatom, hogy egy köpenyt kell hordanom, amiben nyomon tudom követni az eseményeket!”

Bizonyos feltevések szerint Jaylah segít az Enterprise legénységének azIdris Elba által játszott Krall ellen!

A forgatások egyébként három hónappal elhúzódtak, de a színésznő azt mondta a plusz idő, amit Vancouver-ben és Dubai-ban kellett töltenie, csak még inkább megszilárdította rajongását a Star Trek sztori iránt!

Nekünk pedig lassan jobb lesz megjegyeznünk a nevét, hiszen legközelebb a legújabbMúmia remake-ben láthatjuk majd főszerepben, Tom Cruise oldalán!

Boutella azt mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a sztárral dolgozhat!

Forrás: time.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#kingsman#múmia#tom cruise#madonna#michael jackson

Címlapról ajánljuk