Műsorújság
RTL Most

Channing Tatum csatlakozik a Kingsman 2 stábjához!

A színész nemrég közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy csatlakozik a britek legújabb üdvöskéjéhez, a James Bond filmek új generációjához, a Kingsman folytatásához!
Bár, sokaknak csak a táncos filmek izmos kockahasú pasijaként vagy romkomok megtört szívű hőseként lehet ismerős, Tatum már több akciófilmben is szerepelt. Ezúttal egy angol titkos ügynökös film folytatásában, a Kingsman: Golden Circle című alkotásban láthatjuk viszont.

Mindezt a színész a Twitter oldalán tette közzé:
 
A Kingsman első része 2015-ben, a bemutatását követve 35 millió dollárt hozott, amin nem is csodálkozunk, hiszen a titkosszolgálatról szóló filmben olyan színészek szerepeltek, mint Colin Firth, Samuel L. Jackson és Taron Egerton. Ezt követően az egész világon 415 millió dollárt kaszált a film. Így hát nem véletlen, hogy a film visszatér egy következő résszel, melyet akárcsak az első részt, Matthew Vaughn rendez, a történet pedig ezúttal is egy londoni huligán hőssé képzéséről szól, egy titkos kémszervezet által.

Azt, hogy ebben a sztoriban, milyen szerepe lesz Tatumnak, még nemtudni, de a pletykák szerint a második részben Elton Johnt is láthatjuk majd. Sőt, Julianne Moore és Halle Berry is aláírt a filmhez. Ugyanakkor a rendező egy régebbi interjúja során elhintette, hogy tervei között szerepelt, hogy a következő Kingsman film hírességek elrablásáról szóljon.

Talán ezért a sztárparádé?

Nos, azóta már felröppent az a hír is, hogy Elton John azért került a moziba, mert Vaughn szerint ő az a személy, akivel senki sem szeretne egy cellában lenni!

Támadt némi kétségünk, hogy ezután is elvállalja-e a szerepet Elton, valamint Colin Firth visszatérése is kétséges, tekintve az első film történéseit, mi azonban reménykedünk abban, hogy találkozhatunk vele a vásznon 2017 júniusában!

A lányok kedvencét, Channing Tatumot már biztsoan láthatjuk!

Képek Tumblr
Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók