Műsorújság
RTL Most

Nektek melyik a kedvenc Tom Cruise-filmetek?

Épp most jött ki a Jack Reacher második részének előzetese, amelyben a Bosszúállók kemény ügynökével, Cobie Smulders-szel akcióznak együtt. Ennek kapcsán elmerengtünk, hogy mégis mit szeretünk egyáltalán a színésztől.

Volt egy időszak, amikor azt éreztük, nem lehet úgy elmenni a mozi előtt, hogy legalább egy Cruise-filmmel ne találtuk volna szemben magunkat. Persze, jobb ez, mint mondjuk napokig Adam Sandler-műremekeken élni és kiégni, ezt bevallhatjuk. Sőt, ha kedveljük az akciófilmeket, akkor kijelenthetjük, hogy egy Cruise-féle bulira befizetni igazából jó befektetés szokott lenni. Vegyük például a Mission Impossible sorozatot, vagy csak beszéljünk az ötödik, legutóbbi részről (még mindig nagyon jól pörög és imádjuk Simon Pegget).

És ugye egy karakán fazon több franchise-t is elvihet a hátán így jöhetett a 2013-as Jack Reacher, ami most folytatódik. És egy friss előzetessel is bepromózták a dolgot! A stúdió egy ideig húzta, hogy bevállalja-e, annak ellenére is, hogy az első rész viszonylag jól hozott a konyhára (218 millió dollár világszerte) és a közönség is szerette a Lee Child regényein alapuló sztorit. Végül a nép akarata döntött.

Az idén októberben érkező filmben a Bosszúállók-filmekből megismert Maria Hill ügynököt – polgári nevén Cobie Smulders – újították be női főszereplőnek.


A sztori a szokásos összeesküvés-elméleteken alapszik majd, amely során Jack Reacher (Cruise) egy hamisan – kémkedéssel – megvádolt ügynök védelmére kel (Smulders).

Ha pedig végigpörgetjük Cruise filmográfiáját, bőven akad rajta projekt. 1981 óta több mint negyven filmben szerepelt. Nálunk egy hármas trió a nagy kedvenc, amiket nehéz lenne kibillenteni a favoritjaink közül: Az utolsó szamuráj, a Jerry Maguire és természetesen az Esőember Dustin Hoffmannal.

Most pedig egy izgalmas kezdeményezéshez is a nevét adta a színész, hiszen ő is része lesz a Universal szörny univerzumának, és az elsőként érkező Múmia-film vezér alakja lesz.

Ti melyik filmjeire voksolnátok?
 

Legnézettebb videók