Műsorújság
RTL Most

Scott Eastwood a Tűzgyűrű 2-ben?!

Clint Eastwood fia úgy fest, idén tényleg nem pihen, nem elég az Öngyilkos osztag és a Fast8 filmek, de most beleveti magát Guillermo Del Toro mozijának munkálataiba is! A rendező egész sztárparádét vonultat fel, hiszen a sztáron kívül egy Star Wars hőst is megnyert magának!

Így, a 2013-as sci-fi folytatásában, melyben hatalmas robotok harcolnak még nagyobb tengeri szörnyekkel, nemcsak a jóképű színészt, hanem John Boyegát, a Csillagok háborúja sztárját is láthatjuk. Sőt, már azt is tudjuk, hogy Boyega az első részben az Idris Elba által játszott karakter fiát fogja alakítani!

Sajnos, Eastwood szerepéről egyelőre még nem tudni semmit, de abban biztosak lehetünk, hogy az új arcok mellett találkozhatunk régi ismerőseinkkel is, mint például Charlie Hunnam-el és Rinko Kikuchi-val is, akiknek kalandjai, reményeink szerint onnan folytatódnak, ahol az előző részben befejeződtek.

A jó hírhez még hozzátartozik, hogy a történet megírásához Del Toro felkérte a Jurassic World társíróját, Derek Conolly-t, csak hogy biztosra vehessük a sikert!

Mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk az elfoglalt Eastwood-ot és a Star Wars-ból ismert Boyegát a Tűzgyűrű 2-ben!

Addig is viszont ne hagyjátok ki Scott Eastwood Öngyilkos osztag című filmjét, amit augusztusban mutatnak be a mozik!

Forrás: collider.com,hollywoodreporter.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók