CinemaKlub

Alicia Vikander minden szerepet megkap!

rtl.hurtl.hu

2016. július 8. 11:59

Az Oscar-díjas színésznőről nem tudunk nem írni: egyrészt, mert imádjuk, másrészt sosem pihen. Folyamatosan töltögeti a naptárát jobbnál jobb filmekkel.

Arról már írtunk korábban, hogy a kezdeti találgatásokkal ellentétben nem Daisy Ridley – a hetedik Star Wars sztárja – veszi át a Lara Croft-stafétát Angelina Jolie-tól, hanem az ártatlan tekintetű, de annál tehetségesebb Alicia Vikander.

Így a fiatal színésznő akár egy egész franchise-t is a nyakába vehet, hiszen a rebootot már eleve több részesre tervezik. Akciófilmeknél, melyek ráadásul még egy játék alapján készültek, ez egyáltalán nem meglepő.

Most pedig az is kiderült, hogy mikorra várható a film: 2018 márciusára tűzték ki a premierjét. A stúdió – Warner – állítólag már jó ideje befoglalta ezt a dátumot, azonban az eredeti tervek szerint a Flash-filmet tervezték ekkorra, ami jelenleg premier időpont nélkül lebeg az éterben.


Itt azonban nem ér véget a jövő Vikander számára! Nézzük, miben találkozhatunk még vele!

Idén két filmmel is beköszön a mozikba, a Matt Damonnel felturbózott új Bourne folytatással, valamint egy romantikus drámával, melyben párjával, Michael Fassbenderrel szerepel együtt. A Light Between Oceans az eddigi előzetese alapján egy igazán erős, és könnyfakasztó darabnak tűnik, zseniális alakításokkal megspékelve.

 
A film legújabb plakátja!
 

Lett volna még egy harmadik projektje is, a 2014-ben forgatott Tulip Fever, amelyben Christoph Waltz a partnere, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a Weinstein Company nem sok potenciált lát a filmben, hiszen 2015 óta folyamatosan eltolja a premierjét. Nemrég jelentették be, hogy csak 2017-ben láthatjuk a mozikban.

Illetve, akad itt még két finomság, amiről eddig nem sokat hallhatott a nagyérdemű, pedig a főszereplők alapján illene legalább egy pillantást vetni rájuk: az egyik ilyen a James McAvoy-jal forgatott Submergence, a másik pedig az Eva Green-nel felvett Euphoria. Sőt, lehetséges, hogy még Emma Stone-nal is összeakasztja a bajszát egy Agatha Christie film miatt.

Lesz mire várnunk a színésznőtől, ez már a felsorolás alapján is biztossá vált!

Forrás: The Playlist, IMDb
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#alicia vikander#oscar#christoph waltz#forgatás

Címlapról ajánljuk