Műsorújság
RTL Most

Alicia Vikander lesz Lara Croft!

Már megint megvezetett minket a filmes pletykagyár, ugyanis már kezdtük elkönyvelni, hogy tényleg a Star Wars újonca, Daisy Ridley játssza majd a Tomb Raider hősét. Tévedtünk!

Eddig is mondogattuk, hogy a csapból is Miss Vikander folyik, ebben sokan kételkedtek, pedig ezt akár már kész tényként is kezelhetjük. A svéd származású színésznő világszerte talán az Ex Machinával vált ismertté, melyben Oscar Isaac és Domhnall Gleeson mellett játszott, és úgy tűnik azóta nincs megállás.

Olyannyira nincs, hogy nyert egy Legjobb női mellékszereplő Oscart A dán lánnyal, szerepel a legújabb Jason Bourne filmben Matt Damonnel, Christoph Waltz-cal visszautazott az időben, Michael Fassbenderrel pedig romantikázik filmben és azon kívül egyaránt – csorog a nyálunk és irigykedünk –; és most még főszereplő is lesz egy akciófilmben!

 


A Lara Croft reboot a kezdetekhez, egy fiatal Croft-hoz repít majd vissza minket, amikor még a sírrabló első kalandjával néz szembe. A rendezői székba pedig Roar Uthaug ül.

Nem ez az első filmes Tomb Raider feldolgozás, hiszen 2001-ben és 2003-ban Angelina Jolie keltette életre az akcióhősnőt. Ráadásul ezzel be is bizonyította a szakmának, hogy a drámai szerepek mellett egy franchise-t is képes elvinni a hátán.

Vikander is hasonló útra léphet ezzel a szerződéssel, ha a film jól teljesít a mozikasszáknál – és a stúdió biztosan erre épít –, több folytatás is várható lesz a reboothoz.


Hogy vajon a Daisy Ridley-féle pletyka miért halt el és mennyi valóságalapja volt, jó kérdés. Valószínűleg, túl friss arc ő még ahhoz, hogy teljesen egyedül elvigyen egy ekkora produkciót. A Star Wars is gigaméretű természetesen, de ott a többéves rajongói tábor, a hagyományok és úgy eleve maga a hype már önmagában pénzteremtő faktor.


Ti várjátok a Vikander-féle sírrablást?
 

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók