Műsorújság
RTL Most

Alicia Vikander miatt mi is Tulipán lázban égünk!

Az Oscar-díjas színésznő sosem pihen, a rengeteg film között, amin éppen munkálkodik ismét akad egy kosztümös történet, melyben a romantikán kívül a virágoké a főszerep!

Vikander idén megnyerte az Akadémia díját A dán lányban nyújtott alakításával, de láthattuk az új Guy Ritchie filmben, Az U.N.C.L.E. emberében, valamint a misztikus sci-fiben, az Ex Machinában is.

Ezután belevetette magát az akciókkal teli Jason Bourne folytatásába, valamint alig várjuk, hogy Michael Fassbender oldalán láthassuk a The Light Between Oceans című drámában!

 


És most itt van egy újabb csavar, a színésznő az Oscar-díjas Christoph Waltz-cal játszik együtt a Tulip Fever című filmben!

A történetben a svéd szépség egy 17. századi Amszterdamban élő férjezett nőt alakít, aki beleszeret egy festőművészbe, mikor a portréját készíti megrendelésre. Szenvedélyes románc alakul ki közöttük és elhatározzák, hogy elszöknek, csakhogy ahhoz pénzre van szükségük! A szeretők úgy döntenek, az éppen virágzó tulipánkereskedéssel próbálják meg előteremteni a hiányzó összeget.

 


A filmet Deborah Moggach 1999-es regénye alapján, Justin Chadwick rendezi Tom Stoppard szövegkönyve nyomán. Ha eddig nem győztek volna meg bennünket, akkor a szereplőgárda biztosan megteszi, hiszen a stáb tagjai többek között: Holliday Grainger, Jack O’Connell, Zach Galifianakis, Matthew Morrison, Tom Hollander, Kevin McKidd és a modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne.

Várhatóan egy éven belül a bemutatóra is sor kerül, mi pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk!

Képek: Tumblr
Forrás: Deadline

Legnézettebb videók