KERESÉS search-close

kuka

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kuka"

Szinte az egész utcát letarolta egy részeg sofőr Pécsen

Előbb egy beton villanyoszlopot döntött az útra, majd a kocsijával felborult. A járókelők a kerekeire állították a kocsiját, amivel azonnal elhajtott, de csak a következő házig jutott, ahol a kocsifeljárónak ütközött és megrongálta a kukákat. Végül sikerült hazaérnie, nem sokkal később otthonában fogták el a rendőrök.

Újabb lángoló kukák Pécsen

Két nap alatt két kuka gyulladt ki Pécsen, ahol évek óta sorozatosan gyújtogatják a szemeteseket. Tavaly kétszer annyi kapott lángra és semmisült meg, mint egy évvel korábban. Volt, hogy a tűz a közelben parkoló autókra, vagy épületekre is átterjedt. 

Miért nem vitték el a szemetet Karácsony óta?

Karácsony óta nem szállították el a szelektív hulladékot az egyik pécsi utcából. A szolgáltató szerint a kéthetente járó kukásautónak a meredek utcába a téli útviszonyok miatt túl kockázatos lett volna behajtania, ezért nem volt gyűjtés. De arra nem adtak magyarázatot, hogy a sima szemetet akkor hogyan tudták elvinni. 

17 millió forintot csalt ki egy 89 éves asszonytól

Utcai kukákba rakta a megtakarított pénzét, 17 millió forintot csalt ki egy 89 éves asszonytól egy férfi Zuglóban. Az eset még tavaly történt, az ügyészség most emelt vádat az ügyben. Szerintük a csaló azt hazudta áldozatának, hogy egy hitközség megbízottja és úgy tudja, hogy külföldről el akarják lopni az asszony pénzét. Az idős nő ezután a pénzt három részletben, utcai kukákba dugva juttatta el a férfinak.

Bűzös lé folyik a kukáskocsikból a II. kerületben

Bűzös, barnás lé, ételmaradékok, széttört üvegdarabok. Egyebek mellett ilyen anyagok folynak ki a helyiek szerint a kukás kocsikból a II. kerületben. Egy üzlettulajdonos szerint rendszeresen nekik kell feltakarítani a sétálóutcában a kukások után hagyott mocskot, hogy az arra járók és a vendégeik ne legyenek rosszul. A boltos azt mondja, évek óta hiába panaszkodnak a szemétszállító cégnek, nem történt semmi. Az FKF az RTL Híradónak most azt írta, elnézést kérnek a történtekért.

Zé megkóstoltatta Király Petiékkel a főztjüket

A keserű uborka nem várt reakciókat hozott ki a zsűriből, sőt még Királys Petiből is, aki fogta magát és kidobta a kukába a zöldséget.

Kuka mellett tárolták az ételt egy budapesti étteremben

A nyitott kuka mellett tárolták fedetlenül a krumplipürét, de ugyanitt voltak az ételmaradékok is, számos szabálytalanságot találtak az ellenőrök egy budapesti étteremnél.

Évente 68 kiló élelmiszert dobunk ki fejenként

Évente 68 kilogramm ételt dob ki a kukába egy átlagos magyar. Ezek egy része ráadásul olyan élelmiszer, amit még fel sem bontottak. A Nébih Maradék nélkül elnevezésű programot indított, ennek most már része egy interaktív iskolai tanóra is. A szakember szerint ugyanis a gyerekeknél lehet valóban eredményes, hosszútávon ható eredményt elérni. 

Ma sem vitték el a szemetet

Tovább folytatódik a szemét-káosz, ma 30 Pest és Nógrád megyei településről nem vitték el a szemetet. A Zöld Híd Kft vezetői azt közölték: nem tudtak megállapodni az állami kukaholdinggal, vagyis továbbra sincs pénzük. A katasztrófavédelem főigazgatója, és a belügyi államtitkár ismét azt ígérte: megoldják a helyzetet, de sajtó-tájékoztatójukon nem engedték, hogy az újságírók megkérdezzék: mikor és hogyan.

Kukából az élvezetekig?


szerző:
2018.09.24. 05:00
Kukából az élvezetekig?

Kikukázzák. Előkészítik. Megfőzik. És hogy a végén mi kerül a tányérra: a Fókusz stábja három évvel ezelőtt csatlakozott azokhoz, akik a világ talán legfurcsább kajáit készítik. Bár pénzük lenne vásárolni - konténerekből, szemetesekből gyűjtik össze az ételt, hogy maguknak, vagy másoknak főzzenek belőle.

Jeges fürdő? Fehér Tibi ezt is bevállalta!

Rengeteget hallani mostanában a jeges víz jótékony hatásairól, így a Reggeli műsorvezetője is kipróbálta a jeges fürdőt!

A Séfnek elege lett: kidobta a kékek halmasszáját!

Sárközi Ákos megmondta: ne legyenek pikkelyek a húspogácsában! Amikor később visszament a kékekhez, észrevette, hogy nem csinálták meg, amit kért... Nem kellett sok, azonnal kihajította a húst a kukába!

Mindent a szelektív hulladékgyűjtésről!

1995 óta gyűjtjük szelektíven a hulladékot Magyarországon, mégis rengetegen vannak, akik a mai napig nem ismerik az alapszabályait. Megpróbáltuk mindenki számára a lehető legérthetőbb módon megtanítani azt, hogy mit dobjunk a kék, a zöld és a sárga színű kukákba. Vendégünk Dorogi Gabriella, az FKF Zrt. szóvivője volt.

Mit csinál Stoki félmeztelenül az utcán?

Zömbikné nem tudja hova tenni a helyzetet, amikor összefut Pajkaszeg rendőrével, aki egyszál alsónadrágban tolja a kukát az utcán. Vajon milyen magyarázatot ad Stoki?

Kukában tolta haza, amit lopott

Kukában rejtette, és haza tolta a lopott holmikat egy 15 éves fiú. A gyanú szerint egy debreceni lottózóba tört be szombat éjjel. AZ RTL Híradó úgy tudja, nem sietett, körülbelül egy órát töltött az üzletben. Elvitt egy televíziót, néhány kaparós sorsjegyet, de süteményeket, és chipset is zsákmányolt. A betörést több kamera is rögzítette. Végül a felvételek alapján kapták el a rendőrök.

Nyíregyházán törtek zúztak az utcán

Videóra vették, ahogy három férfi őrjöngött szombat hajnalban Nyíregyházán. A felvételt egy blogger készítette és megosztotta az interneten. A férfiak valószínűleg a közeli kocsmában iszogattak, majd az utcán törni-zúzni kezdtek. Úgy tudjuk, egy másik társasággal vesztek össze, velük akartak verekedni. A dühüket végül inkább mégis a járdán lévő kukákon vezették le.

Kukába dobta a márkás zakót Szijjártó

A kukában találta meg valaki Szijjártó Péter méregdrága luxuszakóját a lakása előtt. Erről egy fényképet is küldött az Indexnek. A márkás darabba bele van hímezve a külügyminiszter neve. Egy ilyen zakó akár egymillió forintba is kerülhet. A minisztérium szerint a ruhadarabot akkor dobták ki, amikor Szijjártó Péter beköltözött dunakeszi házába. Ez az ingatlan, amit 167 millió forintért vett, állítása szerint családi összefogásból.

Kukából jön az élvezet


szerző:
2015.09.24. 17:35
Kukából jön az élvezet

Kikukázzák. Előkészítik. Megfőzik.És hogy a végén mi kerül a tányérra? Mindjárt kiderül. Most mi is csatlakozunk azokhoz, akik a világ talán legfurcsább kajáit készítik. Bár pénzük lenne vásárolni - konténerekből, szemetesekből gyűjtik össze az ételt, hogy maguknak, vagy másoknak főzzenek belőle.

Bizarr szokás, vagy alternatív harc a pazarlás ellen?

Kikukázzák. Előkészítik. Megfőzik. És hogy a végén mi kerül a tányérra? Mindjárt kiderül. Most mi is csatlakozunk azokhoz, akik a világ talán legfurcsább kajáit készítik. Bár pénzük lenne vásárolni - konténerekből, szemetesekből gyűjtik össze az ételt, hogy maguknak, vagy másoknak főzzenek belőle.

Fókusz 15-08-03


szerző:
2015.08.03. 19:25
Fókusz 15-08-03

Fókusz: Feldolgozhatatlan - Utcát neveztek el az Olaszliszkán agyonvert tanárról. Édesapja nem tudja elfelejteni a 9 évvel ezelőtti borzalmat. Doppingbotrány? - 800 atlétánál merült fel a gyanú, hogy doppingolt egy korábbi olimpián. Milyen következményekkel járhat ez? Kukateszt - Mutasd a szemeted, megmondom, ki vagy! Vajon érvényes ez Voksán Virágra, Mészáros Dórira és VV Deniszre is?

E-mail dömping: túlélési tippek

Sokszor erős a kísértés, hogy a telítődő postaláda tartalmát egyetlen mozdulattal olvasatlanul a kukába helyezzük. Dr. Erdős Zsuzsanna tanácsadó segítségét kértük, hogy levélözön idején miként kezeljük e-mail fiókunkat.

Évi 1.8 tonna élelmiszer-hulladék landol a kukákban

Kétszer annyian éheznek Magyarországon, mint a válság előtti években, míg másoknál nagyban megy a pazarlás. Hogy mit lehet tenni az évi 1.8 tonna élelmiszer-hulladék ellen, Sczigel Andrea az Élelmiszerbank munkatársa elárulta.

Januártól új kukaszabályok léptek életbe

Kiderítettük, hogy mit tartalmaz az új rendelet, mire kötelezik a szolgáltatót és hogyan kell elhelyezni a hulladékokat a gyűjtőedényekben.

Egymilliót ajánlanak a csecsemőgyilkosért

Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít megtalálni a XVIII. kerületi csecsemőgyilkost. Egy hónappal ezelőtt bukkantak rá egy néhány napos újszülött testére egy társasház kukájában. A kislány egészségesen született, ezután ölték meg, majd rakták a kukába.
 

Fókusz Plusz 12-09-22


szerző:
2012.09.22. 19:30
Fókusz Plusz 12-09-22

Fókusz Plusz: Bocsánatos bűn? - Orvosi műhibák, és gyászoló családok. Utánajártunk, milyen büntetések követték az elhibázott döntéseket. Kukateszt - Milyen titkokat rejtenek a háztartási hulladékok? Szakértőkkel elemeztük néhány híresség kidobott szemeteszsákját.

Miről árulkodik a hírességek szemete?

A Fókusz Plusz történetének egyik legkülönlegesebb tesztjére több híresség is vállalkozott. Kasza Tibi hiába próbálta átverni a szakértőt, de Südi Iringó jellemrajza is telibe talált. Milyen magánéleti titkokat rejtenek a háztartási hulladékok?

Hírességek dicsérnek a kukából

Beszélő szeméttárolókat állítanak csatasorba Londonban és Liverpoolban, hogy nagyobb kedvvel használják az emberek a hulladékgyűjtőket.

Továbbra is tilos guberálni Józsefvárosban

Keményebb fellépést ígért a VIII. kerületi polgármester a hajléktalanproblémával kapcsolatban.

Kukákat gyújtogató piromániás garázdálkodik

Az Újbudai Önkormányzat százezer forintot ajánlott fel annak, aki segít kézrekeríteni és a rendőrök is nyomoznak utána.

Kukák akadályozták a vonatforgalmat

Sínre tett kukák miatt kényszerült fékezésre egy Budapest felé tartó személyvonat csütörtökön kora reggel Siófokon.

Szeméthegy púposodik a sírkertben

Egy hatalmas szemétkupac éktelenkedik Csorna egyik temetőjében alig egy méterre a síroktól.

Szemétmizéria Győrben


szerző:
2011.03.28. 17:52
Szemétmizéria Győrben

Drágább lett a szemétszállítás, ráadásul ritkábban is viszik el a hulladékot a lakók szerint.

Drágábban viszik el a tömör hulladékot

Másfélszeres áron szállítják el a tömörített szemetet, aki pedig nem jelenti be a tömörítést, megbírságolják.

Szeméthegyek bántják a szemet az utakon

Állati tetemeket, vegyszeres flakonokat, zacskókat és építési törmeléket látni az utak mellett.

Kukába nyúlni tilos a VIII. kerületben

A szeméttárolók tartalmának kiszórása köztisztasági és közegészségügyi szempontból is kifogásolható.

Parlamenti téma lett a kukába tett macska

A brit miniszterelnök-helyettes is nyilvánosan bírálta azt a 45 éves brit nőt, aki szemétkukába dobott egy macskát.

Vidámságot varázsoltak a betonrengetegbe

Fiatal budapesti képzőművészek csinosították meg a lepusztult beton térelemeket Pécs egyik negyedében, Uránvárosban.

Elkapták a debreceni darabolós gyilkost

A férfi két idős szomszédját ölte meg, majd egyik áldozatának holttestét feldarabolta, és kukákba dobta.

40 ezer euró repült a kukába


szerző:
2010.01.05. 15:25
40 ezer euró repült a kukába

A férj egy csizmába dugta a gondosan őrzött pénzt, a feleség pedig szemétbe dobta a használt lábbelit.

Vidám gyermekrajzok a kukásautókon

Négy különleges, gyermekrajzzal díszített kukásautó járja Budapest utcáit október 10-től.

Ingyen kukák a rendeseknek


szerző:
2009.05.23. 18:28
Ingyen kukák a rendeseknek

Szállítási és egyéb díjak nélkül gyűjthetik külön a szemetet saját házukban a kerületbeliek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való