Külföld

Péppé verte 70 éves szomszédját egy kocsmatulajdonos, mert összevesztek a büdös kukákon

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 13:33

A nézeteltérésük már hosszú ideje tartott.

Sokkoló felvételek kerültek elő arról az esetről, amikor Daniel Winward, egy 44 éves brit pubtulajdonos nekiesett 70 éves szomszédjának Mr. Procternek, mert összevesztek a büdös kukák miatt – írja a Daily Mail.

A felvételen látszik, ahogy a 44 éves ex-katona ráront a lakásából éppen távozó nyugdíjasra, és a földre lökve elkezdi ütni. A férje segítségére siető feleség kérlelte a támadót, hogy ne bántsa a férjét, mert rákos beteg, de Winward a fogai között csak annyit sziszegett:

Nos, akkor így is úgy is meg fog halni


A verekedést követően a férfi berontott az idős pár otthonába, ahol a nappaliban őrjöngött: összetört egy tükröt, egy hangfalat, egy tévét és több dekorációt is, összesen 1000 font kárt okozva.

Az idős férfi súlyos fejsérülést szenvedett, az arcát 20 öltéssel varrták össze. Winward a bíróság döntése alapján megúszta a börtönbüntetést, mert a szakértői jelentés alapján az Irakban és Afganisztánban töltött szolgálat következtében PTSD-ben szenved, ami miatt nem tudja felmérni a veszélyhelyzetek súlyosságát. A döntés alapján 30 nap rehabilitáció és 150 óra közmunka vár rá, meg kell térítenie az 1000 fontos kárt, amit okozott, valamint további 1000 fontot is ki kell fizetnie kártérítésként az idős párnak. 

A pubtulajdonos és a lakók között régóta húzódott már egy vita, mert Winward a pub háta mögött, a lakóövezetben tárolta a kukáit, amik büdösek voltak, több szomszéd is panaszkodott miattuk.

Nyitókép: mrdoomits / Getty Images

#Külföld#kuka#verekedés#pub#nyugdíjas#büdös#szag

Címlapról ajánljuk