Bulvár

Hajléktalanként él és a kukákat bújja az egykori szupermodell

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 13:18

A volt férjét okolja a sorsáért.

A volt modell Loni Willisont Los Angelesben kapták lencsevégre, miközben éppen a kukákat túrta, ételmaradékok után kutatva. Loni a Baywatch sztárjának, Jeremy Jacksonnal volt a felesége 2014-ig, azonban a mai napig őt okolja a lecsúszásáért – írja a Daily Star.

A most 39 éves ex-modell és a Baywatch sztárja egy elfajult vita után mentek szét, amiben a modell állítása szerint a volt férje részegen fojtogatni kezdte. A szakításuk után hajléktalanná vált és drogfüggő lett, és a mentális egészsége is rohamosan romlani kezdett. Elvesztette a munkáját a szépészeti centrumban, ahol asszisztensként dolgozott.

Willisont múlt hónapban egy interjúban arról kérdezték, hogy szerinte hol siklott ki az élete, amire egyértelmű válasza volt:

A volt férjem miatt. A házasságom miatt. De legalább elváltam. Miatta történt velem mindez.


A modell 2018-ban tűnt el végleg a radarról, és azóta többször fotózták már éttermek háta mögötti kukákat bújva. A Daily Mailnek azt is elárulta, hogy 12 hónapig nem zuhanyzott, és olyan koszos akart lenni, amennyire csak tudott, hogy ne erőszakolják meg. Ennek ellenére úgy érzi, hogy nincs szükségre segítségre.

Nincs telefonom. Van kajám és egy hely, ahol aludhatok. Néha pénzt is kapok itt-ott, és a boltok melletti kukákban mindig van egy csomó kaja

– árulta el a Sunnak.

Az ex modell arról is meg van győződve, hogy valaki éveken keresztül árammal bántalmazta minden nap, így kialakult nála egy elektromosság érzékenység, aminek következtében nem tud zárt helyen élni. 

Kukákban turkálva próbál ételt szerezni a Baywatch sztárjának ex-felesége
Loni Willison - Fotó: Rachpoot / Bauer-Griffin / GC Images

Nyitókép: Jonathan Leibson / FilmMagic / Getty Images

#Bulvár#Baywatch#jeremy jackson#kuka#hajléktalan#modell

Címlapról ajánljuk