Külföld

„A francba” - egyenesen egy kukába zuhant a tetőből menekülő bankrabló

rtl.hurtl.hu

2023. július 29. 9:01

A rendőrök már vártak rá. 

Vígjátékba illő módon kaptak el egy bankrablót a rendőrök az amerikai Ohio államban, amikor megpróbált elmenekülni a pénzintézetből, amit megpróbált kirámolni. A bank riasztójának jelzésére kivonult rendőrök még időben érkeztek, hogy lássák, ahogy egy férfi jelenik meg egy csapóajtóban a tetőn, majd leereszkedik egy alatta lévő kukára.

Azonban súlyától a kuka fedelét áttörve a kukába zuhant, csapdába esve, miközben a rendőrök odarohantak hozzá, és elfogták. Az esetről készült videón hallani, ahogy a férfi egy „a francba” felkiáltással fogadja el helyzetét.

A férfi megadta magát, majd, amikor megpróbálták megbilincselni a még mindig a kukában lévő férfit. A kuka még fel is dőlt, és a rendőröknek úgy kellett a felborult szemetesből kihúzniuk.


Tristan Heidi ellen betörés vádjával, valamint bűnelkövetéshez használt eszközök birtoklása miatt indítottak eljárást a hatóságok. A férfi ugyanis üres zsebbel volt kénytelen menekülni a bankból, ahonnan semmit sem tudott ellopni.

Az egyetlen dolog, amit eltulajdonított, a kuka volt, amit egy közeli üzlet elől vitt magával, hogy a csapóajtón keresztül be tudjon jutni a bank épületébe.

Nyitókép: YouTube/ABC7

#Külföld#betörő#bankrabló#bankrablás#betörés#kuka#szemetes#egyesült államok

Címlapról ajánljuk